Gazi MTAL öğrencisinden anlamlı proje:”Okumak yaşamaktır”

Afyonkarahisar Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarımı öğrencisi Hilmi YILMAZ köy okullarında okuyan öğrenciler için başlattığı “OKUMAK YAŞAMAKTIR” isimli kitap toplama kampanyasını sürdürüyor.

Bu kampanyayı okulunun Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında yaptığını belirten Hilmi YILMAZ; yürüttüğü projenin amacının, kütüphanesi bulunmayan köy okullarına kütüphane kurmak ve kütüphanesi olup da kitap ihtiyacı olan okullara da kitap ve kırtasiye yardımında bulunmak olduğunu söyledi.

Bugüne kadar Afyonkarahisar İhsaniye Yukarıtandır, Erzurum Karayazı Ali Külek ,Siirt Şirvan Nergizli ve Erzincan merkez köylerinde bulunan ilkokullara kitap ve kırtasiye malzemesi temin ettiğinisöyleyen Hilmi YILMAZ,geleceğimiz olan küçük öğrencilere en iyi şekilde faydalı olmak içinçaba harcadığını belirtti. Kitap toplama kampanyasına okul idaresinin, öğretmenlerinin ve arkadaşlarının büyük destek verdiklerini belirterek herkese teşekkür etti.

Afyonkarahisar Gazi Mesleki ve TeknikAnadolu Liseside öğrencileri Hilmi YILMAZ’ınbu güzel projesi ile gurur duyduklarını ve destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Editör: Haber Merkezi