BİLİM MERKEZİ İÇİN İMZA TOPLADILAR

ÖĞRENCİLERİN BİLİM MERKEZİ TALEBİ
          Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Selçuklu İlkokulu Okulu, Okul İdarecileri ve öğrencilerden oluşan heyeti makamında kabul etti.
          Okul Müdürü Hakan Çallı, Sınıf Öğretmenleri Yeter Işıklı, Yasemin Sürer ve Aişe Dertli beraberindeki Selçuklu İlkokulu öğrencileri  Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti. Öğrenciler ziyarette Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’dan ilimize Bilim Merkezi yapılması konusunda talepte bulundu.
          Afyonkarahisar’a Bilim Merkezi yapılması için dosyalar halinde hazırladıkları bin 583 adet dilekçeyi Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Cem Kasapoğlu’na teslim eden öğrenciler, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Belediyemiz Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar’a Bilim Merkezi kurulması yönünde bir dizi çalışmalar olduğunu ifade ederek hassasiyetlerinden dolayı başta Okul Müdürü Hakan Çallı, Okul İdarecileri ve öğrencileri tebrik etti.
             Bilim ve teknolojiyi toplumda anlaşılır hale getirmek için oluşturulan bu tür merkezlerin önemine dikkat çeken Başkan Çoban, uygulamalı etkinlikler içeren, denemeye ve keşfetmeye teşvik eden Bilim Merkezlerinin öğrenciler açısından faydalar sağlayacağını belirtti.
Editör: Haber Merkezi