Atatürk İlkokulu’nda mezuniyet coşkusu
 
Afyon’un 60 yılık eğitim çınarı Atatürk İlkokulu 2015-2016 yılı mezuniyeti görkemi bir şölene dönüştü. Yaklaşık 450 öğrencinin mezun olduğu gecede Aydilge konserinde eğlence zirve yaptı.
 
Atatürk İlkokulu oyuncak festivalinden sonra bir ilke daha imza attı. Okul bahçesinde yapılan mezuniyet gecesinde ünlü sanatçı Aydilge konseri ile öğrenciler, veliler, öğretmenler ve davetliler unutulmaz bir gece yaşadılar. Afyon’da ilk kez bir okul mezuniyet gecesinde konser düzenledi. Aydilge konseri ve mezuniyet gecesine yaklaşık 2 bin 500 kişi katıldı.
 
Okul Müdürü Eşref Balcı, “Atatürk İlkokulu Afyon’un en köklü okullarının başında yer alıyor. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz çok çalıştılar, özellikle mezun olacak olan öğrencilerimizi unutulmaz bir geceyle uğurlamak istedik. Okul Aile Birliği üyelerimizle el ele vererek önce oyuncak festivali yaptık daha sonra otel salonları yerine okul bahçesinde öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte güze bir gece yaşadık” dedi.
 
14 sınıftan yaklaşık 450 öğrencinin tek tek mezuniyet cübbesi giyip diplomalarını aldıktan sonra ünlü sanatçı Aydilge’nin sahneye çıkmasıyla birlikte başta öğrenciler olmak üzere herkes yerinden fırlayarak sanatçıya eşlik ettiler. Çocukların ve gençlerin sevgilisi olan Aydilge’den 2 saat süren konser sırasında öğrenciler tüm şarkılara eşlik ettiler. 
 
Editör: Haber Merkezi