Afyonkarahisarlı Öğrenciler TRT Radyo 1 Mikrofonlarından Türkiye’ye Seslenecek

Afyonkarahisar 125.YIL ORTAOKULU öğrencileri TRT RADYO 1 ‘ de düzenlenen ‘’BENİM ŞEHRİM BENİM HAYATIM ‘’ programıyla CUMHURİYET’İN KAZANILDIĞI TOPRAKLARDAN TÜRKİYE’YE seslenecekler.

TRT RADYO 1 ‘de yayımlanan ‘BENİM ŞEHRİM BENİM HAYATIM ‘ programıyla farklı şehirlerden, ortaokul öğrencileri kocaman yürekleriyle kendi şehirlerini ve kendi hayatlarını anlatıyor. DİLEK ORAL tarafından hazırlanan program da mikrofon sadece çocuklara ait en çok çocuk sesinin duyulduğu program çocukların dünyalarını tanımamızı sağlıyor.

PROGRAMDA ŞEHİRLER ÇOCUKLARIN GÖZÜYLE TANITILIYOR.

Programda çocuklar yaşadıkları şehri ve hayatlarını kendi seslerinden , kocaman yürekleriyle kilometrelerce uzaktaki yaşıtlarına ve dinleyicilere ‘BENİM ŞEHRİM’ başlığı altında yaşadıkları şehri ‘BENİM HAYATIM’ başlığı altında ise yaşamlarını sunacaklar.

Birçok ilde çocukları mikrofonla buluşturan program bu hafta AFYONKARAHİSAR 125.YIL ORTAOKULU öğrencilerini misafir edecek. 19 Şubat – 26 Şubat – 5 Mart tarihlerinde saat 10.30 ‘da Afyonkarahisar’lı çocukların sesleri TRT RADYO 1 dinleyicileri ile buluşacak. 19 Şubat Cumartesi saat 10.30 ‘da programın ilk bölümü yayınlanacak.

Editör: Haber Merkezi