DİNAR OSB TEMMUZ AYI TOPLANTISI

Afyonkarahisar Dinar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Temmuz ayı toplantısını Belediye Başkanı OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Saffet ACAR’ın Başkanlığında Belediye Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Toplantıya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Saffet ACAR, OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Hakan UYAN, OSB Yönetim Kurulu üyesi Rafet ŞİMŞEK, OSB Yönetim Kurulu Üyesi Yakup GÜÇLÜ, OSB Memuru Mehmet Paşa ORHAN ve OSB Mali Müşaviri Ahmet Nuri ATALAY katıldı.

Toplantı da OSB Denetleme Kurulu Raporu görüşüldü. Denetleme kurulu üyeleri Nejdet ÖZCAN ve Seydi GÜÇLÜ’nün gelir ve giderleri inceleyerek hazırlamış olduğu 30.06.2015 tarihli denetleme raporu yönetim kurulumuzca uygun bulunmuştur. Mustafa DÖNMEZ tarafından çıkartılan açıklamalı içtihatlı imar kanunu kitabından 1 adet alınmasına, OSB nin gelir ve giderler incelenmiş ve müteşebbis heyet toplantı tarih saat ve görüşülecek gündem maddeleri belirlenmiştir. OSB miz ve diğer konular hakkında görüş alışverişinde bulunarak toplantı sona ermiştir. Denilmektedir.

Editör: Haber Merkezi