Dinar’dan Göç Başlarsa Şaşmayın!

Benim yaşım 83 hiç kimseden korkum olmadığı gibi beklentimde yok ben Dinar’ın geleceğini düşünüyorum da siz siyasiler neden düşünmüyorsunuz?

Benden başka Dinar’ı yazan varmı varsa görelim yazılarını çok affedersiniz sırt ile mırt ile teşekkürle bir yere varmamız mümkün değildir teşekkürle Dinar’ın sorunları çözülmez…

18 senedir iktidar olan AKP ve son yıllarda da iktidarın küçük ortağına sesleniyorum Dinar büyümüyor aksine küçülüyor, sizler bununla ilgili ne yapıyorsunuz?

Lütfen ucuz politika yapmayın, mışlarla muşlarla bir yere varmamız mümkün değildir…

Dinar’a iş sahası açtınız da önüne engel olan mı oldu?

Dinardan her gün sabahın erken saatlerinde onlarca genç bayan erkek işçi akın akın Dazkırı’ya işe gidiyor bunları sizler görmüyormusunuz?

Yakında Dinardan Dazkırı’ya göçler başlarsa şaşmayın…

18 senedir tek başınıza iktidarsınız 2002 den bu yana Dinar’ın nüfusunda bir artış var mı yokmu bunun nedenini hiç araştırdınızmı?

Ben 40 senedir Dinar’ı yazıyorum ben bunları neden yazıyorum bana sordunuz mu?

Benim yaşım 83 hiç kimseden korkum olmadığı gibi beklentimde yoktur…

Ben yazdığım yazılarımı Afyonda dâhin en az 10 yere gönderiyorum bazıları benim yazılarımı yayınlamıyorlar;

Ben hiç kimseye hakaret etmiyorum çaldın çaldırdın demiyorum ben bu yaşta üzerime düşen görevi yerine getiriyorum…

Dinardaki 2 yıllık yüksekokulun bölümleri kaç öğrencilik, ilk yıllarda dolup taşan öğrencilerimiz de artış var mı yok mu bunu araştırıp nedenlerini sordunuz mu?

4 Yıllık Yüksek Okula kaç öğrenci kayıt yaptırdı; kendilerine ait bir okul olmadığına göre bu öğrenciler nerede öğretim eğitim alıyorlar?

Daha çok yazılacak sorunlar var ama ne yazık ki yazdığım yazılar kulak arkası ediliyorsa burada ben değil Dinar kaybediyor…

Saygılarımla.3.Ekim.2021