Yüksel: “Menderes Projesi Dinar’ın Çehresini Değiştirecek”

AK Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel, DSİ 18. Bölge Müdürü Âdem Coşkun'u makamında ziyaret etti. Ziyareti esnasında, Dinar ve Bölgesinde devam eden ve gelecek için yapılması planlanan projeler hakkında bilgi alarak istişarede bulundu. Özellikle gündemi ilgilendiren konu olan Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya'nın da bizzat yakından takip ettiği, yıllardır üzerinde çalıştığı ve Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun destekleriyle Dinar'ın çehresini değiştirecek ve Dinar'a yeni bir hayat katacak, ilçemizden geçen "Menderes Nehrinin Islahı Projesi" için yapılması gereken ne gerekiyorsa hükümet olarak destek ve hizmetin verileceği konuşuldu.
İlçe Başkanı Burhanettin YÜKSEL, DSİ 18.Bölge Müdürü Âdem Coşkun'u ziyareti sonrası gazetecilere yaptığı basın açıklamasında, şunları söyledi, “Söz konusu olan fakat bir türlü Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ın girişimleri olmasına rağmen yıllardır ilerleme kaydedemediği ve gerçekleşemeyen Menderes Nehri ıslah projesi için başta hemşerimiz Milletvekili Ali Özkaya'nın yüksek gayret ve çabalarıyla proje aşamasına kadar geldi. Hatta geçen hafta Sayın Özkaya'nın Ankara'da meclisteki makamında DSİ 18.Bölge Müdürü Âdem Coşkun Bey tarafından sunumu gerçekleştirilerek proje yakından incelendi” dedi.
Yüksel Konuşmasının devamında, “Yıllardır Yatırıma, Hizmete ve Desteğe ihtiyacı olan Dinar'a hemşerimiz Mv.Ali Özkaya'nın bir şans olduğunu , yapılacak her türlü çalışmanın ve projenin hayata geçirilmesi adına gerek kişilerle gerekse kurumlarla hiçbir siyasi kaygı gütmeden Birlik ve Beraberlik içerisinde yeni bir Dinar için koordineli olarak çalışılması gerekliliğini bahseden Yüksel, "AK Parti Dinar İlçe teşkilatı olarak, "Söz konusu Dinar ise, Dinar'a hizmet için elimizi taşın altına değil, kayanın bile altına sokmaya hazırız " diyerek sözlerine son verdi.
 
Editör: Haber Merkezi