Yüksek Okulda Öğrenci Öğretmen Kahvaltıda Buluştu

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksek Okulunda (MYO) okul idarecileri, öğretim görevlileri ve öğrenciler sabah kahvaltısında buluştu.

Okulun kantininde bir araya gelen Dinar MYO ailesi birlik ve beraberlik içerisinde kahvaltı yaptı.

Okul Müdürü Dr. Hayrettin Ertan kahvaltı sonrasında basın mensuplarına bir açıklama yaparak, Dinar MYO’da çok büyük bir yardımlaşma ve dayanışmanın olduğunu, hocaların ve öğrencilerin çok güzel uyum içerisinde öğrenime devam ettiklerini söyledi.

Dinar Haber’e ve UMUT Haber’e özel açıklamalarda bulunan Ertan konuşmasının devamında şunları söyledi, “Okulumuz kuruldu kurulalı, her zaman ilçeye ve bölgesine, sosyal, ekonomik, kültürel ve insani değerler katmıştır ve sunmuştur. Bu bağlamda, karakterli, birlik ve beraberlikten yana, vatanını ve milletini seven bireyler yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Burada önemli olan öğrencilerimizin iyi bir karakterde yetişmelerini sağlamaktır. Biz her şeyi akademik başarı olarak görmüyoruz. İyi ve düzgün bireylerin zaten akademik başarısı kendiliğinden ortaya çıkıyor” dedi.

Öğrenciler Teşekkür Etti

Dinar MYO öğrencileri kendilerine verilen kahvaltıdan ötürü okul yönetimine teşekkür etti. Her zaman bu tür kaynaştırıcı sosyal faaliyetlere katılmak istediklerini belirten öğrenciler daha sonra derslerine girdiler. İsmail Yılmaz

Editör: Haber Merkezi