YILMAZ, DİNAR ’DA ZİYARET TURUNDA
Afyonkarahisar Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Dinar Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Uyan’a tebrik ziyaretinde bulundu. Milletvekili Yılmaz ilçe gündemine ilişkin konulara değinirken, ‘Ticaret Odasının başarısı bizim başarımızdır’ dedi.
Milletvekili Kemalettin Yılmaz daha sonra, Dinar’ın ekonomisi hakkında bazı bilgiler edindi. İstihdam sağlayan yatırımcılara ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Milletvekili, “AFyonkarahisar’ın daha çok teşvikten yararlanması için, çok sağlam lobinin oluşturulması gerektiğini, gerekirse Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na kadar konunun taşınabileceğini söyledi.
Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hakan Uyan ise, ilçenin kesinlikle yabancı yatırımcıya ihtiyacı olduğunu, Belediye başta olmak üzere tüm kurumlar ile birlikte ortak çalışma içerisine girilerek ekonomiye her türlü katkının nasıl verilmesi yönünde çalışmaların yapılacağını kaydetti.
Ticaret ve Sanayi Odası’na gerçekleşen ziyarete, Belediye Başkanı Saffet  Acar, MHP İlçe Başkanı İbrahim Acar ve Oda Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.
 İsmail Yılmaz-Dinar

Editör: Haber Merkezi