Yılların Muhabiri TRT Rozetini Devir Etti

1969 Yılında başladığı TRT muhabirliğini tam 50 yıl yaparak basın sektöründe çok büyük emekleri olan Dinar Haber Gazetesi Genel yayın Yönetmeni ramazan Gürbüz kendisine o dönem takdim edilen TRT rozetini TRT dinar Muhabiri Eyüp Şahin’e taktı.

Dinar Haber Gazetesinin 1994 yılından bu tarafa genel yayın yönetmenliğini yürüten, gazetecilik anlamında büyük başarılara imza atan Ramazan Gürbüz TRT tarafından kendisine verilen özel rozeti Eyüp Şahin’e devir etti.

Dinar’da eğitim-öğretim alanında çok büyük emekleri olan, yıllarca öğretmenlik, okul müdürlüğü, Kızılay başkanlığı, öğretmen evi müdürlüğü, halk eğitim merkezi müdürlüğü, eski adıyla Doğan Haber Ajansı (DHA) muhabirliği ve son olarak ise TRT muhabiri olarak görevine devam eden Eyüp Şahin TRT rozetini büyük bir gururla taşıyacağını, görevini en iyi şekilde yapacağını belirtti.

Basın sektöründe de Dinar’da çok büyük emekleri geçen Eyüp Şahin, Ramazan Gürbüz’e sonsuz teşekkürlerini sunduğunu belirterek şunları söyledi, “Değerli büyüğümüz yıllarını gazeteciliğe vermiş Ramazan ağabeyimizden bu rozeti almak benim için çok büyük bir onurdur. İlçemizde ve bölgesinde basın görevimizi en iyi şekilde yaparak, vatandaşlarımıza yararına çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.

Ramazan Gürbüz ise, yıllarca göğsünde taşıdığı TRT rozetini Şahin’in en iyi şekilde taşıyacağına inandığını ifade ederek, “Dinar’da basın sektöründe birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmek zorundayız. Herkesin bir kurumu, çalıştığı yeri, ajansı ya da gazetesi olabilir. Her zaman düzenli ve sistemli çalışmadan yana olduk. Bundan sonra da herkese eşit mesafede olup çalışmalarımızı yürüteceğimize söz veriyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi