Yılbaşını Huzurevi Sakinleri ile Geçirdiler

Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya ve Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, 2019 yılbaşı programını ilçemiz Buhurcular Huzurevinde bulunan huzurevi sakinleri ile birlikte geçirdiler.

Buhurcular Huzurevinde gerçekleşen programa; Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya ve eşi Pınar Kapankaya, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ve eşi Günsel Acar, Dinar Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Acar ve eşi, İYİ Parti Dinar ilçe Başkanı Raif Öztürk, Dinar Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü İrfan Yüksel, Belediye Zabıta Müdürü Hasan Hüseyin Sarı, Belediye Yazı İşleri Memuru Serkan Utku, Belediye Başkanlık Sekreteri Ülkü Tosun ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Saffet Acar yılbaşı gecesinde yaptığı konuşmada şunları söyledi; “2018 yılını acısıyla tatlısıyla geride bıraktık. İnşallah 2019 yılı ülkemize Dinarımıza tüm ailemize huzur getirir diyorum. Her şeyin başı sağlık ve huzur. Dolayısıyla bu yıl 10.yılımı kutluyorum. 10 yıldır biliyorsunuz yılbaşını sizlerle birlikte geçiriyorum. Bundan da büyük keyif alıyorum. Sizlerle bir arada olmak bizlere mutluluk veriyor. Ben huzurevi yöneticilerini kutluyorum. Gerçekten uzun yıllardır Dinarımıza, Dinar’daki halkımıza ve sizlere hizmet ediyorlar. Bu bağlamda biz her zaman onların yanındayız, arkasındayız, emrindeyiz. Sizleri çok seviyorum. 2019 yılının; sağlık, sıhhat, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.

İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya ise yaptığı konuşmada; “Bugün yılın son günü yarında 2019’un ilk günü olacak. Bugün itibari ile bundan önceki günlerimiz hepsi birer mazide hatıra olarak kalmış olacak. Önemli olan geçmişte güzel izler bırakmak. Güzel bir şekilde geçmişi hatırlamak. Sizlerde sonuç olarak çocuklarınız geçmişte güzel bir hayat bırakarak acısıyla tatlısıyla bu güzel çatının altında hayatınızı devam ettiriyorsunuz. Huzurevi deyince benim aklıma gerçekten huzur gelir. Bütün büyüklerimizin burada beraberce vakit geçirdiği dolayısıyla ayrıca Dinar’da böyle bir imkanın olması da bizim için büyük bir şans. Başta Aynur teyzemiz olmak üzere burada emeği geçen destekleyen Başkanımız olsun diğer kurum kuruluşlarımız olsun hepsine teşekkür ediyorum. Bu çatının burada olması önemli. Hepimiz yaşlılığımızı nerede geçireceğimizi bilmiyoruz. Kimin ne olacağını bilmiyoruz. Dolayısıyla huzurevi de sizlerin burada huzurla kaldığı yaşadığı bir yer. Bizlerde her zaman sizlerin yanındayız. Bunu bilmenizi isterim. Her zaman sizlerin halini hatrını soruyoruz. Ben 2019 yılının hepinizin öncelikle sağlık sıhhat açısından en güzel şekilde olmanızı, dertleri olanlar varsa o dertlerinden kurtulmalarını sağlığa kavuşmalarını ve 2019 yılının güzel bir şekilde huzurlu bir şekilde hem sizler için hem Dinar için hem ülkemiz için hem de bütün dünya için güzel bir yıl olmasını diliyorum.” dedi.

BuhurcularHuzurevi Başkanı Aynur Toker ise yaptığı konuşmada; “Burayı kurduğum günden beri burayla ilgileniyorum. Öncelikle her işimin önünde huzurevi geldi ve ikinci derneğim geldi. Üçüncü yine yardım severler derneği geldi, fakirlere yardım etmek. Dördüncü çocuklarım ve beşinci kendime zaman ayırdım. Bu mutlu günümüzde 2018’i 2019’a bağlayan bu gecede bizleri yalnız bırakmayan Kaymakamımıza, Başkanımıza eşlerine, hepinize tüm kardeşlerim adına en içten dileklerimle teşekkür ediyorum. 2019 yılı ülkemize Dinar’ımıza ve bizlere sağlık, huzur, mutluluk sevgiyle bir yıl geçirmemizi nasip etsin Rabbim. Nice mutlu yıllara.” dedi.

Kaymakam Selami Kapankaya ve Belediye Başkanı Saffet Acar huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler takdim etti. Dinar Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu Türküler söyleyerek yaşlılarımızı sevindirdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde Kaymakam Kapankaya ve Başkan Acar yaşlılarla birlikte oyun havaları oynayarak hep birlikte yılbaşını kutladılar.

Editör: Haber Merkezi