YILBAŞINDA BÜYÜKLER UNUTULMADI
2013 Yılının sona erdiği, 2014 yılına merhaba denildiği 31 Aralık 2013 Salı gecesi olan yılbaşında ilçemiz Buhurcular Huzurevinde bulunan yaşlılar unutulmadı.
Belediye Başkanı Saffet Acar’ında katıldığı gecede Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Hakan Uyan, Bayanlar Meclisi Başkanı Günsel Acar, ilçe Grup Sağlık Başkanı Dr. Esra Eyice, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Karataş, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı İrfan Yüksel, Türk Hava Kurumu Dinar Şubesi Saymanı Fatih Karataş, Yardım Sevenler Derneği üyeleri, Marsiyas Musiki Cemiyeti ve vatandaşlar yılbaşında huzurevinde bulunan yaşlıları yalnız bırakmadı. Misafirler, Huzurevi Başkanı Aynur Toker, Müdürü Gülser Toker ve çalışanları tarafından karşılandı.
Her sene yapılarak geleneksel hale gelen yılbaşı programında açılış konuşmasını Huzur evi Başkanı Aynur Toker Yaptı. Toker Konuşmasında; “Bu güzel yılbaşı gecesinde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Hepinize nice hayırlı, huzurlu, mutlu, sağlıklı yıllar diliyorum. İyi akşamlar, iyi eğlenceler diliyorum.” Dedi
Belediye Başkanı Saffet Acar ise konuşmasında; “Bu güzel akşamda birlikteyiz, geçen sene yılbalı akşamında da birlikteydik. Amacımız yılbaşı gecesinde sizlerle birlikte olmak, bu geceyi hoş bir şekilde geçirmek. 2013 yılını iyisiyle kötüsüyle, tatlısıyla acısıyla geride bıraktık. Cenabı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın diyorum, 2014 yılını sağlık, sıhhat, huzur, barış içerisinde olmasını diliyorum. Bu geceye katkıda bulunan değerli Dinar Marsiyas Musiki Derneği Başkanı ve üyelerini kutluyorum. Allah bizleri iyi günde hep bir araya getirsin diyorum hepinize en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi
Program samimi ve sıcak bir atmosferde geçerken, Marsiyas Musiki Cemiyeti Derneğinin ve yerel sanatçıların seslendirdiği Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müzikleri ile geceye katılanlara unutulmaz bir gece yaşattılar. Gecede Belediye Başkanı Saffet Acar’da istek üzerine Türk Sanat Müziğinden değişik eserler seslendirdi. Gece eğlenceyle devam ederken, huzur evi yönetimi tarafından da yaşlılara ve misafirlere ikramlarda bulundu.
 
 
Editör: Haber Merkezi