Vali Yıldırım Dinar Marsyas Festivali’ne Katıldı.

Valimiz Aziz Yıldırım, Dinar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen VIII. Marsyas Uluslararası Kültür, Sanat ve Müzik Festivali kapsamında düzenlenen konsere katıldı.

18 – 21 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen Marsyas Festivaline ikinci günündeki Orhan Hakalmaz konserine Valimiz Aziz Yıldırım, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Şahin Kılıçaslan, Dinar Kaymakamı Mustafa Şahin, İl Jandarma komutanı J.Alb. Orhan Sırma, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, il ve ilçe protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İYAŞ konferans salonlarında yapılan etkinliklerde Valimiz Aziz Yıldırım ve beraberindekiler ilk önce resim, seramik ve fotoğraf sergilerini gezdiler. Valimiz Yıldırım’a Dinar Kaymakamı

Mustafa Şahin ve Belediye Başkanı Saffet Acar sergi ile ilgili bilgi verdiler.

Serginin gezilmesinin ardından Türk Halk Müziği Sanatçısı Orhan Hakalmaz’ın söylediği birbirinden güzel türküler salonu dolduran izleyicilerden büyük alkış aldı. Konserin sonunda Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar hoş geldiniz konuşması yaparak Marsyas Kültür, Sanat ve Müzik Feztivali hakkında bilgiler verdi.

Marsyas Kültür, Sanat ve Müzik Festivali kapsamında düzenlenen Orhan Hakalmaz konseri plaket takdimiyle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi