Taytak’tan Başkan Sarı’ya hayırlı olsun ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Cumhur İttifakından Dinar Belediye Başkanı seçilen Nihat Sarı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Dinar Belediye Başkanı seçilen ve görevine başlayan Belediye Başkanı Nihat Sarı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten MHP Milletvekili Mehmet Taytak, MHP İl Başkan Yardımcıları Ahmet Kahveci, Doğan Şimşek, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, MHP Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan ve Başkan Sarı’yı Cumhur İttifakının Dinar’daki seçim zaferinden dolayı tebrik ederek görevinde başarılar dilediler.

TAYTAK; “CUMHUR İTTİFAKI DİNAR’DA TARİH YAZMIŞTIR”

Ziyaret hakkında açıklamada bulunan Milletvekili Mehmet Taytak, “Cumhur İttifakı 31 Mart’tan zaferle çıkmıştır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi güçlü şekilde tescillenmiştir. Kıskanan varsa buyursun kıskansın. Çekemeyen varsa durmasın çatlasın. Biz bu ülkeyi karşılık beklemeden sevdik. Milli birliğimizin yaşatılmasına yemin ettik. Baş göz üstüne dedik, hiç sitem ve şikayet etmedik.Tarih nice ibretlik olaylara sahnedir. Büyük hevesler büyük düşüncelerin eseridir. Hedefsiz fikir, dümensiz gemi gibidir. Böylesi bir gemi denizde yüzer ama nereye gideceği meçhuldür. Hedefimiz vardır, hevesimiz vardır. Bizi biz yapan değerlerimiz, tüm haşmet ve görkemiyle vakidir. Basit fikirlerden büyük heyecanlar doğmamış, doğmayacaktır. Küçük heyecanlardan büyük ülkülerin yeşermesi de beklenmeyecektir.

Korkarak basit hesaplar yaparak, sinsi hesaplara meyil ederek, egolarımızın boyunduruğuna giderek hiçbir yere gidemeyeceğimiz açıktır. Cesaret akıldan geliyorsa cesarettir, bilgisizlikten geliyorsa cehalettir. Sevmek için yürek, sürdürmek için de emek şarttır. Bizde hem mangal gibi yürek, hem de fedakarlıkla perçinlenmiş emek vardır. Korkaklığın olduğu yerde zafer fikri siliktir. Bizim lügatimizde böyle bir şey yoktur. Şunu unutmayınız ki uzak hedefleri kucaklayan, hayal gibi görünen ülkülerin peşinde koşanlar, gönlü vicdanı büyük olan dava adamlarıdır. Dava adamlarının dilinde imkansız diye bir şey yoktur.

Bunun en güzel örneği 31 Mart’ta Dinar’da yaşanmıştır. Dinar’da bu ruhla Cumhur İttifakının tesis ettik. Cumhur’a ihanet edenleri mağlup ettik. Bu başarı ihanetin cezası, Cumhur’a olan inancın vesikasıdır. İnşallah bu ruhla Başkanımız Nihat Sarı Dinar’ımıza sayısız hizmetler ve eserler kazandıracaktır. Biz kendisine inanıyor ve güveniyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Sarı ise,Cumhur İttifakının desteğiyle Dinar’a hak ettiği en güzel hizmetleri sağlayacaklarını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi