Taytak, Dinar Ticaret ve Sanayi Odasına “K” Türü Yetki Belgesi Kazandırdı.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Dinar Ticaret ve Sanayi Odasına “K” Türü Yetki Belgesi Kazandırdı.

Kasım ayında Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Mehmet Taytak’ı ziyaretleri sırasında bölgelerinde “ K “ Türü Yetki Belgeleri için talepte bulundular. Milletvekili Mehmet Taytak talebin ardından Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğü ile görüşmeler sağlayarak “ K “ Türü Yetki Belgesini Dinar Ticaret ve Sanayi Odasına kazandırdı.

Milletvekili Taytak; “Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gazi Meclisimizde ziyaretleri sırasında K Türü Yetki Belgesi almak için başvuru yapmak isteyen vatandaşlarımızın il merkezine gitmek zorunda kaldıklarından bahsettiler. Kendilerinin başvuruları mevcuttu. Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürü Murat Baştor Bey ile görüşme sağlayarak vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesini talep ettim. Sağ olsun Genel Müdürümüz konuyla yakından ilgilenerek, dün bize müjdeli haberi ilettiler. İnşallah 2023 yılında Dinar İlçemizden verilecektir. Bu sayede Dazkırı, Başmakçı ve Evciler İlçemizdeki vatandaşlarımızda bundan faydalanacaktır. Ben Dinar , Dazkırı Başmakçı, Evciler ilçelerimize hayırlı olsun diyorum. Cenab-ı Allah’a şükürler olsun, yine vatandaşlarımızın bir sorununa çözüm bulmayı bana nasip ettiği için.”

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Özcan ise Facebook’tan yaptığı paylaşımla kendisi ve yönetim kurulu adına Milletvekili Mehmet Taytak’a teşekkür etti.

ÖZCAN; “ K BELGELERİ’nin odamızdan verilmesi konusunda bizlere destek olan ve bu konuda yardımlarını esirgemeyen Sayın Millet Vekilimiz Mehmet TAYTAK’a Yönetim Kurulum ve Bölgemiz adına teşekkür ederim. Bölgemiz Kamyon ve minibüsçü esnaflarımızın sayısının fazlalığı ve Belgelerini almak için uzak il merkezine giderek zaman kaybetmeleri ve uzun uğraşları üyelerimiz tarafından dile getirilmiş olup bu konuda çalışmalara başlamıştık, gayretlerimiz ve Millet Vekilimizin destekleri sonucu Odamızda Belgelerimiz verilecek olup Dinar, Dazkırı, Başmakçı Evciler ilçelerimize hayırlı olmasını dilerim.” dedi

Editör: Haber Merkezi