Tatarlı’ya 112 Acil Sağlık Hizmetleri Binası Yapılıyor

Dinar’a bağlı Tatarlı Kasabasında Belediye hizmet binasının üst katında bir yıldır hizmet vermeye devam eden 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun yeni hizmet binası yapılıyor.
Çalışmaların bütün hızıyla devam ettiği proje ile ilgili Umut Haber’e bir açıklama yapan Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş şunları kaydetti, “1 Yıldan bu tarafa 112 Acil Sağlık Hizmetleri belediyemiz hizmet binasında hizmet vermekteydi. Belediyeye ait olan arsa tahsisini İl Sağlık Müdürlüğüne yaparak 112 Acil İstasyonunu kendi binasına kavuşturmak istedik. Belediyemiz lojmanları yanında inşaatı başlayan istasyon çalışmaları sona erdiğinde çok daha hızlı ve kaliteli hizmeti sunacaklardır” dedi.
İl Müdürü Yemenici Ziyaret Etti
Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici Tatarlı’da yapımı devam eden 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş ile birlikte ziyaret etti. İnşaat alanında bazı incelemeler yapan Yemenici firma yetkililerinden bilgiler alarak gerekli görüşmelerini gerçekleştirdi. İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun kendi binasında hizmet vermesiyle birlikte olaylara daha hızlı yetişebileceğini, ambulans hizmetlerinin çok daha sağlıklı hale geleceğini söyleyerek, yer tahsisini yapan Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş’e teşekkür etti. İsmail Yılmaz-Dinar 
 
Editör: Haber Merkezi