Tatarlı Tarihinin En Büyük Yatırımlarını Alıyor

Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesine Bağlı Tatarlı Kasabası şimdiye kadar yapılan yatırımların en büyüklerini almaya devam ediyor. Şimdiye kadar Tatarlı'ya yapılan yatırımların dışında kasabanın 2050 yılına kadar içme suyu ihtiyacını karşılayacak projenin sözleşmesi imzalandı.

Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş kasabaya yapılan yatırımları ve çalışmaları anlatarak şunları söyledi, "Tatarlı kasabamız ve vatandaşlarımız için gece gündüz çalışmalarımız devam ediyor. Bu bağlamda, Orman ve Su İŞleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun talimatlarıyla Isparta Devlet Su İşleri 18. Bölge Müdürü Mahmut Berber, Tatarlı Kasbamızın içme suyu tesisleri inşaat işinin sözleşmesini imzalamıştır. İşin tamamlanmasıyla, içme suyu kaynağı içme suyu sondaj kuyusundan, Tatarlı Beldesi' nin 2050 yılı içme suyu ihtiyaçları olan 0.37 hm³/ yıl su temin edilecektir. Kasaba Halkımıza Hayırlı Olsun. Yatırımlarından dolayı şahsım ve kasaba halkı adına Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Mesire Alanı İncelendi

Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Üyeler ve Karadilli Belediye Başkanı Ahmet Yaman ile birlikte İl Özel Dairesi Bütçesiyle yapılan mesire alanı ve Senirkent yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Mesire alanının Tatarlı'ya yakışan bir yer olduğunu belirten Başkan Gümüş, Senirkent Yolu kilitli taş döşeme çalışmalarının da bütün hızıyla devam ettiği söyledi. Ne yapıyorsak kasabamız için yapıyoruz diyen Ramazan Gümüş çalışmalara aralıksız olarak devam edeceklerini belirtti.

Editör: Haber Merkezi