Tahtaoğlu Dinar’a Veda Etti

Afyonkarahisar Dinar İlçe Milli eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu, tüm öğrenciler, öğretmenler, Kurum Müdürleri ve Kaymakam tarafından çok sevilen, her insanla barışık, hayat dolu Müdür’ün Kayseri’ye tayini çıktı.

Sosyal medya hesabından sevdiklerine ve meslektaşlarına seslenen Hasan Tahtaoğlu şu ifadelere yer verdi;

Saygıdeğer Mesai Arkadaşlarım,Kıymetli Veliler, Sevgili Öğrenciler ;

2011 yılında Dinar İlce Millî Eğitim Müdürü olarak başlamış olduğum görevimden 21.09.2018 tarihi itibariyle ayrıldım. Yaklaşık 8 yıl gibi uzun bir süre siz değerli meslektaşlarımla uyumlu bir şekilde çalıştım. Mesleğe başlamış olduğum günden bu güne kadar ülkemizin farklı illerinde 23 yıla yakin görev yaptım, Tayinimin Memleketim olan Kayseri iline cıkmış olmasından dolayı mutluyum ancak uzun bir sure Dinar da görev yaptığım donemde çok güzel unutulmaz dostlarımızın olması ve bu dostlarımızdan ayrılıyor olma nedeniyle de hüzünlüyüm.

Dinarda İlce milli Eğitim müdürü olarak görev yaptığım sure içinde İlçemizin Eğitim öğretim seviyesinin yükselmesi için tüm imkanlarımızı seferber ettik gerek akademik başarıda gerekse de sosyal kültürel faaliyetlerde büyük basarılar elde edildi.Bu başarılarda idareciler basta olmak üzere öğretmen ,veliler ve öğrencilerimizin rolü büyüktür.Emeklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum.

2011 yılından 2018 yılına kadar fiziki imkânları yetersiz olan okullarımıza yeni derslikler yaptırdık, ilçemize toplamda 146 derslik, 700 kişilik yurt yapılmasına vesile olduk. Okul öncesi, ilköğretim ve Ortaöğretim Okullaşma oranlarımızı Türkiye Ortalamasının üzerine taşıdık, Sosyal, Kültürel ve Sportif Faaliyetlerde il dereceleri, bölge yarışmalarına katılma imkânı bulduk. okullarımızın fiziki alt yapılarının güzelleştirilmesinde, yeni okul türlerinin kazandırılmasında katkı sağlayan basta bakanlığımız olmak üzere Sayın Valimize Milletvekilimiz Sayın Av. Ali Özkaya ya,İl millî eğitim müdürümüze, mudur yardımcılarımıza, şube müdürlerimize , teftiş kuruluna,İl özel idaresi genel sekreterliğine, İlce Kaymakamımıza , Belediye Başkanlarımıza,Il genel meclis üyelerimize,ilce daire müdürlerimize İlce milli eğitim şube müdürlerimize, okul yönetici arkadaşlarıma ve ilçemiz personeline, sivil toplum kuruluşlarının değerli yöneticilerine, Muhtarlarımıza, hayırseverlerimize , eğitime katkı sunan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum .

Yoğun is temposu içinde farkında olmadan kırdığımız, üzdüğümüz arkadaşlarımız olmuştur, kesinlikle şahsi,kasti davranışlar olmamıştır, hakkinizi helal edin, benim hakkim var ise helal olsun.Sizlere çalışmalarınızda başarılar dilerim, ailenizle ve sevdiklerinizle sağlıklı, huzurlu mutlu yasam diliyorum, Allaha Emanet olun Sağlıcakla kalın.. Selamlar…;

Editör: Haber Merkezi