Sihirli Kız ve Arkadaşları 28 Ekim’de Dinar’da Sahne Alıyor

Dinar Belediyesinin katkılarıyla Loris Parfümleri sponsorluğunda Dinar’da ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik “Sihirli Kız ve Arkadaşları” isimli tiyatro oyunu sahne alacak.

Yakup Tokuş Yönetmenliğinde, Yeşilçam Sanat Tiyatrosu Koordinatörü Özlem Kavun koordinatörlüğünde 28 Ekim 2017 Cumartesi günü Dinar Belediye Kültür Merkezinde iki seans şeklinde gösterime girecek olan tiyatro oyunu 13.00 ve 15.00 saatleri arasında sahne alacak.

SEYİRCİYLE BİRE BİR İNTERAKTİF OYUN

"Tiyatro oyununun konusu ise, çocukların TV'lerde izlediği çizgi film kahramanlarına özenen çocuk kendisini, özel güçleri olan biri olarak görür" diyen Genel Koordinatör Özlem Kavun, "Arkadaşlarıyla oynarken sürekli özendiği kahramanların özelliklerini yansıtır. Bu durumdan hoşlanmayan arkadaşları bu özelliğinden dolayı onunla oyun oynamak ve arkadaşlık kurmak istemezler. Sonra parkta tek başına üzgün olduğu bir anda iki yabancı arkadaş yanına gelip tekrar eski haline döndürmeye çalışırlar. İlkokul ve orta okul öğrencileri için farklı teknikleri kullanılarak seyirciyle bire bir interaktif bir şekilde oynanır” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi