Sendika Temsilcilerinden Ak Parti’ye Teşekkür Ziyareti

Dinar İlçesi Devlet Hastanesi personelleri, Hak İş Sendikalarına bağlı Hizmet İş Sendikası Temsilcisi Abbas Özçelik, Öz Büro İŞ Sendikası Temsilcisi Halil Moran ve Çelik İş Sendikası Temsilcisi İsmail Özcan il ebirlikte Ak Parti Dinar İlçe Teşkilatına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Aynı zamanda Dinar Devlet Hastanesinin Personel şefleri olan Hastane Heyeti burada Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er ile görüşerek taşerona kadro verilmesi hususunda hükümete teşekkür etmek anlamında bir görüşme gerçekleştirdiler.

Ziyarette taşeron işçiler adına teşekkür ederek bir konuşma gerçekleştiren Abbas Özçelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından taşeron işçilere kadro müjdesinin verilmesiyle başlayan bu süreçte emeği geçen, Bakanlar, Milletvekilleri ve bütün bürokratlara sonsuz şükranlarını sunduklarını belirterek şunları söyledi, “Dinar Devlet Hastanesi taşeron personelleri olarak hükümetmizin taşeron işçiler için çıkarttığı kadro yasası bizleri sevindirmiştir. Bu bağlamda Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve hükümetimize teşekkür etmek maksadıyla Ak Parti Dinar İlçe Teşkilatını ziyaret edip, ilçe Başkanımız İdris Er ile görüştük. Bütün personeller olarak her zaman devletimizin, milletimizin ve vatandaşlarımızın yanındayız. İşlerimizi en iyi şekilde ifa ederek halkımıza en kaliteli hizmeti sunmak için çalışıyoruz” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er: Hayırlı Olsun

Ak Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er taşeron işçi temsilcilerinin kendilerine yaptıkları ziyaretten ötürü çok memnun olduklarını, taşeron işçilerinin sorunlarının çözülmesine en az onlar kadar sevindiklerini belirtti. Bir milyona yakın taşeron işçinin bir anda kadroya geçmesinin çok büyük bir devlet kararı olduğunu da kaydeden Er, “Devletimiz, hükümetimiz artık çok güçlü. Bir milyona yakın taşeronu kadroya bir anda almamız ne kadar güçlü bir devlet olduğumuzu gösteriyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi