Sağlık Sen’den Hemşireler Günü

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Dinar Şubesi tarafından Dinar Devlet Hastanesinde Anneler Günü ve Hemşireler Günü etkinlikleri düzenlendi.

Sağlık Sen Dinar Temsilcisi İhsan Öztaylan hemşireler gününde yaptığı konuşmasında, hemşirelkmesleğinin çok eski tarihlere dayandığını, temelinde insan sevgisi, şefkat, lgi ve beceri olduğunu söyledi. Hemşirelerin gerek koruyucu sağlık hizmetlerinde gerekse de tedavi edici sağlık hizmetlerinde büyük roloynadığını da ifade eden Taylan şunları söyledi, “Dünyada ve ülkemizde nesillerin devamı için büyük önem arz eden sağlık hizmetlerinin sağlanması ve gelişmesi için hemşirelerimiz, sorumluluk bilinciyle vazifelerini yerine getirmektedir. Bu bağlamda özveriyle hizmet veren bütün hemşirelere, ebelere ve diğer meslekçalışanlarına Sağlık-Sen olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Dinar Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Eren Pek, Başhekim Yardımcısı Orcan Burunkaya, Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü İlknur Yılmaz Baştürk ve Mali ve İdari Hizmetler Müdürü Hatice İri’nin de katıldığı programda Sağlık-Sen logolu özel bir pasta kesimi gerçekleştirildi.

Editör: Haber Merkezi