Özkaya:”Müslümanların Mescidi Aksa üzerindeki hâkimiyeti Alınamayacak”

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya memleketi Dinar’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı ziyaret turları Dinar’a bağlı Tatarlı Kasabasından başladı. Tatarlı’da ilk olarak Belediye Başkanı Ramazan Gümüş ile birlikte kasaba halkı tarafından yaptırılan Tatarlı Merkez Ulu Camiyi ziyaret eden Özkaya daha sonra Ak Parti Belde Başkanı Musa Başer’in babasının mevlit yemeğine katıldı. Daha sonra kasaba halkı ile belediye parkında buluşan Milletvekili Özkaya burada gündeme ilişkin bazı açıklamalar yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Kudüs’e giderek Mescidi Aksa’yı ziyaret eden Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya oradaki izlenimlerini aktararak şunları söyledi, “İsrail provokosyanlarına devam edebilir ve bizim nasıl karşı koyacağımızı görebilir ama emellerine asla ulaşamayacaktır. Müslümanların Aksa üzerindeki hâkimiyetini elinden alma girişimleriyle insanları provoke ediyor. Aksa'nın yarısını Yahudilere tahsis etme yönünde planlar yapıyor ancak bunda asla başarılı olamayacak." Dedi.

Düğün ve Başsağlığı Ziyaretleri

Milletvekili Özkaya, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tatarlı Kasabası ziyaretleri akabinde Dinar’da düğün ve başsağlığı ziyaretleri de gerçekleştirdi. Ak Parti heyeti ilk olarak Site Cami İmam Hatibi Erkan Demirel’in kızının düğününe iştirak etti. Geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede vefat eden Santral Mahalle Muhtarı Mustafa Uysal’ın ailesine de başsağlığı mesajı dileyen Ak Parti heyeti daha sonra ise Dinar Belediyesi’nde çalışan Yıldıray Cankaya’nın Vefat eden annesinin cenaze namazına katıldılar. Trafik kazası sonucu gelinini ve torununu kaybeden Dinar Afşar Köyümüzden Mevlüt Çoban’ı da ziyaret eden Milletvekili Ali Özkaya buradan Afyonkarahisar’a geri döndü.

Editör: Haber Merkezi