Özkaya’dan Parti Teşkilatına Teşekkür Plaketi

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya Dinar AK Parti İlçe Başkanlığına teşekkür ziyareti yapmak için geldiği esnada seçimlerde seçim çalışmalarına katılarak emeği geçen partililere plaket takdimi gerçekleştirdi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili AV. İbrahim Yurdunuzeven’in de katıldığı teşekkür ziyareti programında AK Parti Dinar İlçe Teşkilatı yoğun çalışmalarından ötürü tebrik edildi.

AK Parti Dinar İlçe Teşkilatı tarafından parti emektarlarına verilmek üzere hazırlatılan plaketleri veren Ali Özkaya, herkesi ayrı ayrı tebrik etti.

24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği sçeimlerinde AK Partinin büyük bir zaferle çıktığını, Recep Tayyip Erdoğan’ın % 52.5 ile Cumhurbaşkanı olarak seçildiğini belirten AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya şunları söyledi, “Afyonkarahisarımız ve tüm Türkiye’miz genelinde AK Parti kadrolarımız ve teşkilatlarımız çok büyük bir özveriyle çalıştılar. Afyonkarahisar’da ise bütün ilçe teşkilatlarımız ve il başkanlığımız gece gündüz demeden mücadele verdiler. Burada gençlerin ve kadınların da haklarını yememek lazım. AK Parti kurulduğu günden bugüne kapı kapı gezerek, AK Davayı Aziz Milletimize anlatan, onların dert ve sıkıntılarını dinleyen ve gerekli siyasi bütün çalışmaları yapan gençlerimize ve kadınlarımıza da çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yurdunuseven: Milletimiz Sağ Duyulu Davrandı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven ise Türk Milletinin her zaman olduğu gibi bu seçimde de sağ duyulu bir şekilde davrandığını ve ona göre oy kullandığıı ifade ederek şöyle konuştu, “Milletimize ve tgeşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz. Ak Parti’nin yeniden iktidara gelmesini sağlayan, devletin bekasından yana olan herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi