Özkaya Dinar’da yapılacak 816 Konutun Resimli Projesini Açıkladı

Büyük uğraşlar sonucunda Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Dinar'a yapılması planlanan 800+16 konutun üç boyutlu görüntülerini Ak Parti Milletvekili Ali Özkaya paylaştı.

Dinar'da referandum çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Özkaya Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde esnaf buluşması esnasında ilçeye yapılacak olan toplu konutların projelendirildiğini ve yakın bir zamanda ise ihaleye çıkacağını söyledi. Toplu konutların 5'er katlı, asansörlü ve 3 ayrı projeden oluşacağını da kaydeden Özkaya şunları söyledi, "Türkiye genelinde olduğu gibi Başbakanlığımıza bağlı TOKİ konut konusunda destan yazmaya devam ediyor. TOKİ'den bana gelen fotoğraflarda Dinar Fatih Mahallesine yani mevcut TOKİ evlerinin bulunduğu bölgeye yapılması planlanan 816 konutun projesi resimli olarak geldi ve basınla bu resimleri paylaştık. İlçede konut anlamında TOKİ tarafından çok büyük yatırımlar gerçekleştirildi. Vatandaşlarımızın barınma sorunlarını gidermek adına yaptığımız bu çalışmalarda mutlu sona yaklaşıyoruz. Vatanımıza, Milletimize ve Dinar halkına konutlar hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Vatandaşlar Müjdeli Habere Çok Sevindi

Ak Parti Milletvekili Ali Özkaya'nın İlçeye yapılacak olan TOKİ evlerinin 3 boyutlu resimlerinin paylaşmasının ardından vatandaşlarda büyük bir sevin. yaşandı. Ev sahibi olmak için 2. TOKİ etabından sonra yıllardır bekleyen vatandaşlar Milletvekiline teşekkür ederek şunları söyledi, "Dinar ilçesi bildiğiniz gibi küçük bir yer. Ancak ev, arsa ve konut fiyatları tavan yapmış durumda. TOKİ olmasa hiç kimsenin ev sahibi olması mümkün değil. Yapılacak olan bu konutların piyasayı normale döndürebileceğine inanıyoruz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" dediler.

Editör: Haber Merkezi