Özkaya Dinar’da partililerle toplantı yaptı


AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya Ak Parti Dinar İlçe Teşkilatını ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Belediye Başkanı Nihat Sarı, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er, İGM Üyesi Ahmet Çetin ve partililerin katıldığı toplantıda Dinar gündemine ilişkin konular görüşüldü.

Dinar Halkının Gazetesi ve Dost Ajans’ın da sorularını yanıtlayan Milletvekili Özkaya, Galericiler sitesi yapım işinin ihale aşamasında olduğunu, yapıldığı takdirde bütün galericileri bir bölgeye toplayacaklarını söyledi. Galericiler sitesinden dükkân almak için çok yoğun bir talep olduğunu da belirten Özkaya, dükkân sayısının yetmemesi durumunda ise artırılması için gerekli başvurunun yapılabileceğini belirtti.

Konak Mahallesine TOKİ ve Doğalgaz

Ak Parti Milletvekili Özkaya Dinar’da yaptığı toplantıda gündeme gelen Konak Mahallesine TOKİ evleri yapılması ve yine o bölgedeki mahallelere doğalgaz gelmesiyle alakalı da gazetecilere bazı açıklamalar yaptı. Bu yılsonundan itibaren hem TOKİ hem de doğalgaz çalışmalarının başlayacağını Belirten Özkaya hayırlı olmasını diledi.

Eski Çivril Yoluna Levhalar Takılacak

AK Parti Milletvekili Ali Özkaya Dinar Halkının Gazetesi ve Dost Ajans’ın sıklıkla gündeme getirdiği eski Çivril yoluyla alakalı büyük araçların bu yolu yasak olmasına rağmen kullanılmasıyla alakalı da bir açıklama yaptı. Karayolları Bölge müdürüne telefon ile ulaşan Özkaya, yolun belediyeye devrinin gerçekleşmediğini ancak belediyenin bu yola ilgili levhaları yapabileceğini kaydetti.
Fatih Mahallesinde bulunan TOKİ evlerinin bulunduğu bölgeye vatandaşlarımız tarafından bazı taleplerin olduğu, bölgeye PTT şubesi, Aile Hekimliği, Pazar yeri, devlet bankaları ATM’leri gibi işlerin yapılmasının istendiği de yine gazeteciler tarafından dile getirildi.
Konuyla alakalı Özkaya yapılabilecek olan işlere bakılacağını, aile hekimliğinin o bölgede çok önemli olduğunu vurguladı. İsmail Yılmaz-Dinar

Editör: Haber Merkezi