Özkaya: “Birlik ve Beraberlik İçerisinde Kazanacağız”

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Cumhur İttifakı Seçim Bürosunu ziyaret ederek partililerle buluştu.

Birlik ve beraberlik içerisinde seçimleri kazanacaklarını ifade eden Özkaya, seçimlerde son haftaya girildiğini, yalan, dedikodu ve iftira şeklindeki söylemlere dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in ilçeye gelerek termik santral ile alakalı açıklamalar yaptığını da hatırlatan Özkaya şöyle konuştu, “Dinar’ımızda çok büyük kömür rezervi var. Termik santralde çalışacak işçi sayısı, santralin etap etap yapılacağından dolayı artarak devam edecek. Yani asgari bin 500 kişi, en yüksek 3 bin ile 5 bin kişi arasında değişecek. Hızlı tren için 100 milyon TL kaynak ayrıldı. Hızlı tren çalışmaları yapılacak. Dinar’a ve Sandıklı’ya hızlı tren durakları yapılacak. Nihat Başkan ile bütün yatırımları gerçekleştireceğiz. Menderes nehri projesi yapılacak. Çivril yolu açılarak, çarşı merkezindeki yolun devri yapılacak ve mahallelere doğalgaz gelecek. Yeşil alanlar oluşturacağız. KYK yurdumuz Haziran ayında açılacak çalışanlarımız geri gelecek. 4 yıllık okulumuz ise inşallah yeni dönemde öğrenci almaya başlayacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi