Özkaya: “Ak Belediyecilik Devam Edecek”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili AV. Ali Özkaya, Dinar’da gerçekleşen Cumhur İttifakı toplantısının ardından ilçeye bağlı Tatarlı Kasabasını ve Kınık Köyünü partililerle birlikte ziyaret etti.

Kınık kasabasında köy muhtarı Adem Sargın ve köylü vatandaşlar tarafından karşılanan AK Parti heyetine köyün ve vatandaşların sorunları anlatıldı.

Daha sonra Tatarlı Kasabasına geçen AK Parti gurubu burada da belediye başkan adayı Şuayyip Çiçek’e destek vererek vatandaşlarla buluştu.

Kasaba kahvehanesinde Tatarlı halkına seslenen Milletvekili Ali Özkaya Tatarlı’ya hizmetlerin devamı için Ak Belediyeciliğe devam edilmesi gerektiğini belirterek şunları söyledi, “Tatarlı Kasabası her zaman bizim en büyük gurumuz oldu. Geçtiğimiz dönem Ramazan Gümüş beyi belediye başkanı yaparak en iyi hizmetleri aldınız. Tatarlı’ya belediye ve hükümet eliyle birçok büyük projeler gerçekleştirildi. Şimdi ise bu hizmetleri devam ettirecek olan isim Şuayyip Çiçek kardeşimizdir. Ben sizden adayımıza sahip çıkmanızı istiyorum. Tatarlı’da Ak Belediyecilik mutlaka devam etmelidir” dedi.

AK Parti Tatarlı Belediye Başkan adayı Şuayyip Çiçek ise, seçim çalışmalarının aralıksız sürdüğünü, vatandaşların dert ve sorunlarını dinleyip çözüm yolları aramaya başladıklarını söyledi. Tatarlı’da devam eden ve yapılması gereken projeleri çok iyi bildiğini de kaydeden Çiçek, “Bizim tek amacımız var o da kasabamıza en iyi şekilde hizmet etmektir. Halkımıza sonsuz güveniyor ve desteklerini bekliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi