Özel Kolej’de Kurslar Devam Ediyor

Dinar Öğretmen Ünal Yılmaz Kolejinde 8. sınıflara özel ücretsiz olarak yeni sisteme uyum ve test tekniği konulu eğitici kurslar devam ediyor.

Her gün saat 10.00 ile 13.00 arası verilen kurslara öğrenciler de yoğun ilgi gösteriyor.

Özel Kolej dışından da öğrencilerin katıldığı kurslarda öğrencilerin yeni sisteme uyumuyla alakalı konular anlatılıyor.

42 yıllık deneyimli eğitim uzmanı Özel Kolej Müdürü Ünal Yılmaz tarafından uygulamaya giren ve ücretsiz olan kursa 8. Sınıf öğrencileri katılabiliyor.

Gerçekleşen kurslarda öğrencilere yeni eğitim-öğretim ve sınav sistemi hakkında önemli bilgiler veriliyor. Özellikle test tekniği hakkında da eğitimlerin verildiği kursta, Test Teknikleri, Dikkat Geliştirme, eleme yöntemi, sınavdan önce yapılması gerekenler gibi birçok konu ele alınıyor.

Ünal Yılmaz’dan Çağrı

Özel Kolej Müdürü Ünal Yılmaz verilecek olan özel kurslarla alakalı 8. Sınıf öğrencilerine ve velilerine çağrıda bulundu. 8. Sınıfların bu kursa kesinlikle katılmaları gerektiğini bildiren Ünal Yılmaz, “Yeni sistemi öğrencilerimize en iyi şekilde tanıtıp, anlatacağız. Öğrencilerimiz için çok faydalı bilgilerin yer alacağı kursta, hiç bir yerde bulamayacağınız dip notlar olacak. Bu nedenle bütün öğrencilerin bu kursa katılmasını bekliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi