Özel Kolej Öğrencileri Davraz Kayak Merkezinde

Dinar Öğretmen Ünal Yılmaz Koleji okul idaresi tarafından düzenlenen gezi kapsamında okul öğrencileri Isparta Davraz Kayak merkezine götürüldü.

20 öğrencinin katıldığı gezi programında öğrenciler teleferikle 1965 rakımlı Sümbül Tepesine çıktılar. Kayak yapmayı da unutmayan öğrenciler, kızağın keyfini doyasıya çıkardılar. Eğlence sonunda ise Ünal Yılmaz Koleji tarafından geleneksel hale getirilen mangal partisi verildi. Kayak Merkezini çok beğendiklerini, yılda bir defa gelmek istediklerini belirten özel kolej öğrencileri, “Kayak merkezine öğrenciler olarak üye olmayı düşünüyoruz. Doğa harikası çok güzel bir yer. İlk defa geldik ve çok beğendik” dediler.

Okul müdürü Ünal Yılmaz ise, gezi sonunda yaptığı değerlendirmesinde sosyal, kültürel ve gezi faaliyetlerine okul olarak çok önem verdiklerini bu bağlamda gezi kulübü çalışmaları neticesinde Davraz’a gezi düzenlediklerini söyledi. Öğrencilerin gelişimi, ikili ilişkileri ve sosyalleşmeleri açısından gezilerin çok faydalı olduğunu da belirten Yılmaz, “Öğrencilerimizin başarılı olmaları adına güzel projeler üretmeye devam ediyoruz. Gezi programları her zaman öğrenciye olumlu faydalar sağlar. Öğrenci bu sayede geniş düşünür, ön yargılarından kurtulur ve arkadaşlık ilişkileri daha da sağlamlaşır” dedi.

Editör: Haber Merkezi