Orhan,“Dinar’ımızın İçin Yatırımların Takipçisi Olacağız”

Dinar İYİ Parti Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Üyesi (İGM) Murat Orhan, 31 Mart 2019’da yapılan mahalli idareler seçimlerinden büyük bir başarıyla çıkmasının ardından, Dinar’ın ve köylerin bütün sorunlarına yakından yoğunlaşacağını, yapılacak olan ve yapılması gereken yatırımların ise sıkı takipçisi olacağını söyledi.

1969 doğumlu, evli ve 3 Çocuk babası olan, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Mezunu olup ayrıca yerel yönetimler bölümünü de okumakta olan Murat Orhan aynı zamanda 33 yıllık zahireci esnaflarından.

Bu sebeple köyleri çok iyi tanıması, köylü vatandaşlarla iyi ilişkileri, tarımsal ve hayvancılık alanında yaşanan sıkıntıları yakından takip etmesinin çok büyük bir fayda sağlayacağı belirtiliyor.

Murat Orhan Seçim Sürecini Değerlendirdi

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Üyesi Murat Orhan yerel seçimler sürecini değerlendirerek halka, kendi partisine ve iktidar partisi yetkililerine çok önemli mesajlar verdi.

Afyon İGM’de 5 yıl boyunca dört dörtlük çalışıp ilçenin menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğini belirten Orhan yaptığı açıklamasında şunları söyledi, “Seçim sürecimiz gayet ılıman ve son derece demokratik bir ortamda gerçekleşti. Dinar’ı germeden, insanları sıkıntıya sokmadan güzel bir seçim ortamı yaşadık. Biz İYİ Parti olarak gücümüzü, koltuktan ya da iktidardan alarak kazanmadık. Milletin kendisinden aldığımız güç ve azimle bu yarışı büyük bir başarıyla tamamladık. Bilgimiz, görgümüz ve adabımızla Afyonkarahisar’da, Dinar ve köylerini hak ve hakkaniyet içerisinde savunma ve temsil etme çabası içerisinde olacağız. Partimiz henüz bir buçuk yıllık bir parti olmasına rağmen, milletin teveccühü ile, özellikle ilçemize bağlı bir çok köyümüzde birinci parti olmuştur. Birinci parti olması bizleri çok gururlandırmıştır. İlçe merkezinde ise iktidar partisiyle başa baş bir mücadele sergilenmiştir. 33 yıllık ticari hayatımız ve partimizin çok düzgün bir seçim yapması nedeniyle İYİ parti İGM’de başarılı olmuştur. Önümüzde oluşacak olan İMG toplantısında birçok komisyonlarda, aktif görev alarak, Dinar ve köylerini en iyi şekilde temsil edeceğim. İlgili sorunların çözümüyle beraber, sonuca götürmemeyle alakalı bir çaba içerisinde olacağım” dedi

Başkan Acar’ın Kazanamaması Bizleri Çok Üzdü

Afyonkarahisar İGM Üyesi Murat Orhan belediye başkanı Saffet Acar’ın kazanamamasının partilileri, kendilerini ve Dinar halkını çok üzdüğünü kaydetti. Saffet Acar’ın son derece kaliteli, işini iyi yapan ve yardım sever biri olduğunu da vurgulayan Orhan, “Her ne kadar İGM’de kazansak da başkanımızın kaybetmesi bizleri derinden üzdü. Dinar çok düzgün ve beyefendi bir kişiliği kaybetti” dedi.

İktidarın Vaatlerini Takip Edeceğiz

Murat Orhan açıklamasının devamında iktidar partisinin nerede olursa olsun verdiği tüm vaatlerin takipçisi olacaklarını, Dinar’ın sorunlarının çözümü noktasında ise elinden gelenin fazlasını yapacağına söz verdiğini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi