Öğrencilerden Taşbaş’a ziyaret

DİNAR MERKEZ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ UFUK TAŞBAŞ’A ANLAMLI ZİYARET

Okul öncesi eğitim kurumlarının ve ailelerin çocukların kitapla buluşmasında onlara kitabı sevdirme konusunda çok önemli bir rolü vardır. Tüm bunlardan yola çıkarak Merkez Anaokulu öğretmenlerinin koordinatörlüğünde hazırlanan BÜYÜKLERİMDEN MASALLAR PROJESİ , İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk TAŞBAŞ’ ın projeyi desteklemesi ve makamlarında ziyareti kabul etmeleriyle ilk defa uygulandı.

Proje kapsamında Merkez Anaokulu Öğretmeni Hülya BİTER ve Öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk TAŞBAŞ’ ı ziyaret ettiler, Milli Eğitim Müdürü Ufuk TAŞBAŞ’la tanıştılar ve ‘ NASREDDİN HOCA’ hikayesini Milli Eğitim Müdüründen dinlediler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk TAŞBAŞ, öğrencilere ikramlar dağıtarak, çocuklarla yakından ilgilendi. “Okul öncesi eğitimi çocuklarımızın geleceği açısından çok önemli bizde bunun için Okul öncesi öğrencilerimizin eğitimine ve anaokullarımıza önem veriyoruz. Okul öncesi dönemde değerler eğitimine ağırlık verilmesinin öneminden bahsederek, Projenin amacına ulaşmasını temenni ettiğini’ söyledi.

Okul Müdürü Ayşe ÇITIŞLI ‘Çocuklar okul öncesi eğitim ile eğitim hayatına yön verecek ve kişiliğinin temellerini okullarımızla atacaklardır. Çocuklarımız bu proje sayesinde, protokol büyüklerimizle kaynaşacak, onların mesleklerini tanıyacak, kitap okumayı sevmek için farkındalık oluşturacaklardır. Projemizi destekleyerek, bizleri makamlarında misafir eden Sayın Milli Eğitim Müdürümüz Ufuk TAŞBAŞ’ a teşekkür ediyorum’ dedi

Ziyaret sonrasında eğitime katkılarından dolayı Milli Eğitim Müdürüne, MİNİK ELLERDEN BAYRAK PROJESİ Kapsamında öğretmen Hülya BİTER’ in öğrencileriyle hazırladığı Türk bayrağı ve hediyesi sunularak teşekkür edildi.

Editör: Haber Merkezi