Nihat Sarı Seçim Gezilerine Devam Ediyor

Cumhur İttifakı Ak Parti Dinar Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı 31 Mart yerel seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını hızlandırdı. Gidilmedik yer, sıkılmadık el bırakmayan, gece gündüz çalışmalarına devam eden Nihat Sarı Salı Pazar yerinde bulunan esnaflarla ve ilçe merkezindeki, kıraathaneler ve bazı iş yerlerini ziyaret etti.

Gittiği her yerde Dinar için uygulayacağı projelerini anlatarak destek isteyen Sarı şunları söyledi, “Bizim tek bir amacımız var, o da memleketimize hizmet etmektir. Bu bağlamda çok güzel projeler hazırladık. Hayvan barınağı projemizle birlikte sokak hayvanlarına en büyük desteği sağlamış olacağız. Esnaflarımıza galericiler sitesi yapacağız. Böylelikle tek bir yerde bölgede galericilik konusunda büyük bir güç olmak istiyoruz. Salı Pazar yeri için ise gayet güzel ve kullanışlı bir projemiz var. Menderes Nehri için ise yine görüntülü projemizi yaptırdık, kazandığımız andan itibaren uygulamaya sokacağız” dedi.

Gittiği ziyaretlerde büyük bir ilgi gören AK Parti Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı, vatandaşların da fikir ve görülerini dinleyerek ilçenin sorunlarını istişare etti. İlçenin sorunlarını en iyi vatandaşların bildiğini ifade eden Sarı, halkla daima iç içe olarak her zaman iletişim içinde olacağını belirtti.

Editör: Haber Merkezi