Mustafa Gökçe Yeniden Başkan

Dinar Pazarcılar ve Sebzeciler Odası seçimli olağan kongresi Dinar Esnaf Sanatkarlar toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Yapılan seçimlerde 207 Oy kullanıldı. Bu oylardan 115 Mustafa Gökçe’nin listesi 87 oy Osman Sarıkaya’nın listesi aldı.
Bu sonuçlara göre seçimin kazananı yeniden mevcut başkan Mustafa Gökçe Oldu.
Kongrede bir konuşma yapan Dinar Pazarcılar ve Sebzeciler Odası Başkanı Mustafa Gökçe, 4 yıllık hizmet sürecince yaptığı çalışmaları anlatarak şunları söyledi, “Sizlerin teveccühü ile 4 yıl önce arkadaşlarımızla beraber bu göreve geldik. Göreve geldiğimizden bu güne, pazarcı esnafımıza layık olmaya çalıştık. Kendi maddi imkânlarımla Odamıza ve arkadaşlarımıza yük olmadan tadilatını yaptık. Bildiğiniz gibi pandemi dönemi geldi, pazarcı esnafımıza, mağduriyet yaşayanlara gerekli maddi desteklerin verilmesine ön ayak olduk. Bu dönemde bizlere desteğini esirgemeyen Federasyon Başkanımız Ali Karaca’ya teşekkür ediyorum. Pazarcı esnaflarımızın kredi kullandırma sürecinde, esnaf kefalet kooperatifimizle ikili ilişkilerimizi kullanarak tüm Pazar esnafımızın sıkıntısını giderdik. Gece gündüz demeden iyi gününde kötü gününde pazarcı esnafımızın yanlarında olduk. Tüm üyelerimize teşriflerinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Türkiye Sebzeciler Meyveciler Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca’nın divan başkanlığını yaptığı kongreye yoğun bir katılım sağlandı.

Editör: Haber Merkezi