MUHARREM İNCE: 4 FEZLEKEYLE GEZİYORLAR
CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "Eğer CHP'nin 4 bakanının fezlekesi olsaydı, genel başkanın konuşmaları internette böyle gezseydi, ben Dinar'a gelseydim beni taşlardınız. Sokmazdınız buraya. Bunlara niye ses çıkarmıyorsunuz? Bunu CHP'liler yapmış olsaydı, vallahi cuma çıkışı CHP'nin ilçe binasını taşlardı bunlar. Bunlara, bu sandıkta dersini verelim. Beraber verelim" dedi.
İnce, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde partisinin ilçe başkanlığını ziyaret etti. Dinar'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren İnce, CHP Dinar Belediye Başkan Adayı Ceyhun Erkan için destek istedi.
İnce, Türkiye'nin soyulduğunu öne sürerek, bu paranın Dinarlı'nın, Yalovalı'nın, Adanalı'nın olduğunu söyledi.
Türkiye'de yolsuzluğun hep olduğunu ancak böylesini ilk defa gördüklerini ifade eden İnce, "Hükümetler, seçime yakın işçiye, memura, esnafa birtakım kanunlar çıkardılar ki oy almak için, değil mi? Siz 3 aydır işçiye, köylüye memura onları ilgilendiren bir kanun çıktığını gördünüz mü? Neyle ilgileniyorlar, HSYK, MİT, internet... Hep kendini kurtarmak için" diye konuştu.
Süleyman Demirel'in 6 kere gittiğini ve 7 kere de geldiğini aktaran İnce, şunları kaydetti:
"Bir siyasi parti iktidar da muhalefet de olur. Bakın bunlar, iktidar değil, bunlar hükümet değil, bunlar çete olmuş, çete... Çünkü hükümetten düşerlerse, başlarına nelerin geleceğini biliyorlar. Onun için korkuyorlar. Çok iyi biliyorlar ki yüce divanda bunları yargılayacağız. Bunlar haramzade. Bunlar haram yediler. Eğer CHP'nin 4 bakanının fezlekesi olsaydı, genel başkanın konuşmaları internette böyle gezseydi, ben Dinar'a gelseydim beni taşlardınız. Sokmazdınız buraya. Bunlara niye ses çıkar mıyorsunuz? Bunu CHP'liler yapmış olsaydı, vallahi cuma çıkışı CHP'nin ilçe binasını taşlardı bunlar. Bunlara, bu sandıkta dersini verelim. Beraber verelim. Hangi partili olursanız olun, bu memleketin evladıyız
Editör: Haber Merkezi