Milli Eğitim Müdürü Taşbaş Yarı Yıl Mesajı Yayımladı

Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, öğrernciler, öğretmenler ve veliler için bir mesaj yayımladı. Taşbaş mesajında şunları söyledi,

"2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında, ilçemizde okulöncesinde 923, ilk okullarda 2553 öğrenci, ortaokulda 3644 öğrenci, ortaöğretimde 2161 öğrenci, toplamda 9281 öğrencimiz yarı yıl karnelerini aldı.

öğrencilerle beraber 81 idareci, 590 öğretmen ve veliler de 1. dönemi tamamlamanın heyecanını yaşadı.

Yoğun ve yorucu bir okul döneminden sonra öğrencilerimiz, karnelerini alarak tatile girdiler. dinlenmek, oyun oynamak, daha fazla kitap okumak için tatili iyi bir fırsat olarak görmek gerekir. bunun yanında öğrencilerimiz eksikliklerini gidererek ikinci döneme hazırlanmaları ve sevdikleriyle birlikte daha çok zaman geçirmeleri için bu süreyi iyi değerlendirmelerini sağlamalyız.

değerli öğretmenim, arkadaşlarım her zaman iyiyi daha yeniyi ve daha fazlasını öğretmek amacıyla canla başla mücadeleyi kendinize ilke edinerek kutsal bir görev ifa ediyorsunuz. pırıl pırıl yetişen bu yeni nesil sizin emeğiniz, sizin alın terinizdir.

Kıymetli velilerimiz; Öğrencileriniz notları ne olursa olsun onlar bizim ömür boyu çocuklarımız olarak kalacaklardır. çocuklarınızın okuması için elinizden geleni yaptığınızı biliyoruz. çocuğunuzun karnesini değerlendirirken onu bir başkasıyla kıyaslamayın. Bu kıyaslama onu başarılı kılmayacaktır.

Sevgili öğrencilerimiz; Sabırsızlıkla beklediğiniz karneleri aldınız. elinizden geleni yapmak için bir dönem boyunca çaba sarf ettiniz. Her birinizi gayretinden dolayı içetenlikle kutluyorum. Karfnenizdeki notlarınız size dair bilgiler verebilir fakat, tamamen sizi tanımaya yetmez. Sonuç ne olursa olsun hayata dair umudunuzu, cesaretinizi, başarıya olan inancınızı ve kendinize olan güveninizi yitirmeyiniz.

Editör: Haber Merkezi