Milletvekillerinden Başkan Sarı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğluve Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanlık makamında yapılan ziyarete, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen, Ak Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda hoş geldiniz konuşması yapan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı; “Göreve geldiğimiz günden beri vatandaşlarımız Allah razı olsun bizi yalnız bırakmıyor. Hem tebrikleri kabul ediyoruz,hem de projelerimiz için çalışmalarabaşladık. 100 günlük çalışma programımı kapsamında ilk olarak mezbahanın açılımı için İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz ile görüşmelerimizi yaptık. Kendileri gelerek mezbahamızda incelemelerini yaptık ve çalışmalarımıza başladık. Sanayinin içme suyu projemizin de tespitlerini yaparak boru siparişlerimizi geçtik. En kısa zamanda kazıma başlıyoruz. Sahipsiz sokak hayvanlarımız için Orman Müdürlüğümüz veMilli Parklar müdürlüğümüz ile görüşerek yer tespitimizi yaptık. En kısa zamanda Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezimizin inşaatına başlıyoruz. Güneş enerji panellerimiz ile ilgili görüşmelerimizi yaparak yer tespitimizi yaptık. Allah’ın izni ile sizlerin desteği ile 100 günlük programımızda verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getireceğiz.” dedi.

Programda konuşan Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu; “Öncelikle hayırlı olmasını temenni ediyorum. Rabbim inşallah hayırlara vesile kılsın, güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin. Nihat kardeşimdi bu işe besmele ile başladı. Bizlerde bu bölgenin evladı olarak Dinar’a büyük destek vereceğiz. Çöp işini halletmek için harekete geçtik. Çöp aktarma merkezi kurularak bütün çöpler burada düzenli olarak toplanarak Afyon’daki katı atık bertaraf tesisine gidecek. Söz verdiği 100 günlük projelerine hemen başlaması takdire şayan bir husustur. Nihat beyi tebrik ediyoruz, takdir ediyoruz. Nihat Bey çok gayretli güçlü bir arkadaşımız. Dinar için çok büyük hizmetler yapacak. Dinar aslında çok şey kaybetti. Dinar çok daha yıldızı parlayan bir ilçe olabilirdi. Nihat Bey siz 5 yıl için çalışmayacaksınız. Geçmiş 10 yılı telafi etmek için çalışacaksınız. 5 yıl içinde 10 yıllık çalışma yapacaksınız. İnşallah Dinarımızı çiçek gibi yapacak bunun sözünü hep birlikte verdik. Nihat Bey kendisine oy versin vermesin herkesin hizmetinde. Bunu söyledi bunun için kendisini alkışlıyorum. Allah hayırlı eylesin mübarek eylesin. Rabbim bu mübarek Cuma gününde doğru istikametten ayırmasın inşallah. Tebrik ediyoruz. Bütün Dinar için hayırlı olsun, bereketli olsun bizde milletvekilleri olarak Dinar’a bütün desteği vermeye hazırız.” dedi.

Programda bir konuşma yapan Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ise; “Nihat Sarı başkanımızı tebrik ediyoruz. Dinar’da önemli bir başarıya imza attı bütün heyet. Türkiye’deki en güzel Cumhur İttifakını Dinar’da oluşturduk. Gerçekten Ak Parti ve MHP iki parti adeta tek parti gibi çalıştı ve çok iyi sonuç aldık. Bu seçim sürecinde de hem televizyon programlarında hem konuşmalarımızda 100 günlük, 1 yıllık, 5 yıllık ve 10 yıllık kendimize göre kalkınma programı dediğimiz Dinar’ın aksayan hizmetlerini yapacağımızı söz vermiştik. 10 yılda yapılamayanları 50 günde 60 günde 100 günde nasıl yapıldığını öğreteceğiz. Gelecekler onlarda görecekler. Onlara da sanayinin suyundan ikram edeceğiz. Onlarında canlı hayvanlarını mezbahana de keseceğiz ve sokak hayvanlarını oralarda vatandaşlarımızı rahatsız etmeksizin nasıl bir şekilde sokaktan toplanıp, belirli yerlerde barındırılabildiğini göstereceğiz. Başkanımız seçildi, Çarşamba günü mazbatasını aldı. Perşembe günü ben İl Tarım müdürümüzü aradım. 9.30 da heyet il tarım müdürümüzün yanına gitti ilk gün daha. Ve İl Tarım müdürümüz sağ olsun hemen talimatı verdi. Cuma günü buraya geldiler. Mezbahana de ki eksikler tespit edildi. Arkadaşlarımız inşaata başladılar. Çevre ve Şehircilik bakanlığımız ve TOKİ ile de görüştük. İnşallah sizin hazırladığınız Suçıkan’daki sağlı ve sollu millet bahçemiz ve Menderesin etrafı projemizi bakanımıza takdim edelim. Millet bahçesini TOKİ vasıtasıyle yapılmasına el birliği ile destek vereceğiz. İnşallah Dinarımızın girişini sağlı sollu ve menderesimizi bu şehre yakışır alt yapıya kavuşturacağız. Çevre Bakanımız geldi. 1.5 milyon TL para gönderdi ihalesi yapıldı çöp için. Bugün yarın gelirler tahmin ediyorum. İnşaat başlar ve buradaki vahşi depolama bitecek. Çivril yolu üzerinde ki o kötü görüntü tamamıyla ortadan kalkacak. Alt yapı suyundan kanalizasyonuna planlama halinde hepsini yapacağız. TOKİ bittiğinde Cumartesi pazarını oraya taşınmasını esnaflarımızla görüşerek yapacağız. Galericiler sitesi ile ilgili görüşmelerimizi yaptık. Hızlı bir şekilde galericiler ve zahire pazarına başlamamız lazım. Bir adım sonrası Pazarla ilgili çalışmalarımıza başlayacağız.” dedi.

Editör: Haber Merkezi