Milletvekilimiz Ali Özkaya’nın acı günü

AK Parti Milletvekili Ali Özkaya ile Danıştay Üyesi Muharrem Özkaya'nın anneleri Zeynep Özkaya tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi, Dinar ilçesinde toprağa verildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hukuk danışmanı ve AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, ağabeyi Danıştay 15. Daire Üyesi Muharrem Özkaya'nın annesi Zeynep Özkaya, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Cenazeye yoğun katılım

Merhume Zeynep Özkaya için Dinar ilçesindeki Ulu Cami'de öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye, AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen ile birlikte AK Parti İl Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, eski Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Ali Özkaya ve Muharrem Özkaya ile belediye başkanları, siyasi partilerin ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.Zeynep Özkaya'nın cenazesi daha sonra Dinar Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Milletvekili Özkaya ve Danıştay 15. Daire Üyesi Muharrem Özkaya Dinar ilçesindeki TOKİ konutlarında taziyeleri kabul etti.

Editör: Haber Merkezi