Milletvekili Taytak Dinar’da Teşekkür Ziyaretlerinde Bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve ilçe teşkilatı 24 Haziran seçimleri sonrasında ilk teşekkür ziyaretini Dinar ilçemizde gerçekleştirdi.

20 yıldır MHP genel başkanı Devlet Bahçeli’nin yanında bulunan Türkiye genelinde teşkilatları yakından tanıyan ve teşkilatların da çok yakından tanıdığı dava adamı Afyonkarahisar milletvekili Mehmet Taytak’ı MHP ilçe başkanı Mustafa Karahan ve ekibi karşıladı.

MHP Dinar ilçe başkanı Mustafa Karahan ve yönetimi ile beraber milletvekili Taytak esnaf ve vatandaşlarımızı tek tek ziyaret ederek teşekkürlerini iletti. Dinarlı esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. MHP yönetim kurulu üyesi zarrafiye Mustafa Ünlü ve Başkan Karahan, Taytak’a tesbih hediye etti. Dinar cumhuriyet meydanı çay bahçesinde Dinar ilçe yönetimi ve vatandaşlarla bir araya gelen Mehmet Taytak şöyle konuştu; ‘‘İlçe başkanımız ve yönetimi ile beraber esnafımızı gezdik pazarımızı ziyaret ettik. Bu dolaşımlarımız sırasında Dinarımızla olan sevgimizi MHP ile olan gönül bağlarını Bahçeli Bey’e karşı olan sevgilerini saygılarını gözledik. Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar’ın bir milletvekili olarak inşallah Afyonumuzu Dinarımızı temsil edeceğiz. Burada da söz verdiğimiz gibi ilk ziyaretimizi Dinar’a yaptık. Burada kardeşlerimiz bugüne kadar çok alışık olmadıkları bir şeyle karşılaştıklarını söylüyorlar çünkü genellikle böyle davranılmadığını söylüyorlar. Biz Milliyetçi Hareket Partisiyiz bu vatanın evlatlarıyız. Bu işe biz sadece kendimize koltuk sevdası olsun diye talip olmadık. Millete hizmet etme yolu olduğu ve inşallah buradaki verdiğimiz sözlerin takipçisi olacağım. İlçe başkanımızı hiçbir Dinarlı hemşerimize karşı mahcup etmeyeceğim. Dinarın eli ayağı gözü kulağı olacağım.’’ Dedi

MHP Dinar ilçe başkanı Mustafa Karahan; ‘‘ Sayın vekilimize Dinarımızı ziyaret ettiklerinden dolayı çok çok teşekkür ederim. Mecliste ki görevlerinde başarılar dilerim Allah yolunuzu açık etsin.’’ Diye konuştu

Konuşmaların ardından Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar milletvekili Mehmet Taytak’ın Dazkırı, Başmakçı, Evciler ilçelerini dolanıp teşekkür ziyaretlerine devam edeceği öğrenildi.

Dinar Gündem

Editör: Haber Merkezi