Milletvekili Özkaya: Türkiye’nin En Ucuz Evleri TOKİ Evleri

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya Dinar’a bağlı Fatih Mahallesinde yapımı devam eden 800 TOKİ konutunu ile ilgili Türkiye’nin en ucuz toplu konutlarının ilçeye yapıldığını söyledi.

Dinar’da hiçbir tarım alanı heder etmeden, ilçenin en sağlam bölgesine TOKİ evlerinin yapıldığını ve Dinar’ın birinci dereceden deprem bölgesi olduğunu hatırlatan Milletvekili Özkaya TOKİ evlerine yaptığı ziyaretinde yetkililerden çalışmalar hakkında bazı bilgiler aldı.

Ak Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte TOKİ bölgesini ziyaret eden Özkaya burada yaptığı açıklamasında şunları söyledi, “Dinar en çok toplu konut yapılan yerlerden bir tanesi. İlçemiz deprem bölgesi ve ciddi derecede fay hatları var. Bu nedenle sağlam bölge olan TOKİ bölgesi aynı zamanda tarım alanı olmadığı için de büyük bir avantaj. İlçede bir çok tarım alanı imara açıldı ve konutlar yapıldı. TOKİ bölgesini bu nedenlerden dolayı tercih ettik. Çalışmaları yerinde inceledik, TOKİ evleri gerçekten de çok güzel. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi