Milletvekili Özkaya Kaymakam Kapankaya'yı Ziyaret Etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, AK Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er, yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gül Çağlı ile birlikte ilçemize yeni atanan Kaymakam Selami kapankaya'yı makamında ziyaret etti.

Tokat Niksar Kaymakamı iken Dinar İlçe kaymakamı olarak atanan Selami Kapankaya'ya yeni görevinde başarılar dileyen Milletvekili Özkaya, ilçede bulunan ve yapımı devam eden bazı yatıırmları istişare etti.

Türkiye'nin elektrik ihtiyacının % 10'unu 30 yıl boyunca karşılayacak olan 1 Milyon ton kömür rezervi bulunan termik santralin kurulması için ihalesinin gerçekleştirileceğini belirten Milletvekili Ali Özkaya şunları söyledi, "Termik santral ile birlikte Dinar enerji üssü haline dönüşecek. Tarım alanlarına zarar vermeden, kapalı sistemle enerjiye dönüştürülecek olan maden bir çok insanımıza da iş kapısı olacak" dedi.

İlçenin bazı bölgelerinde yüksek katlı binalara izin verildiğini, ilçenin deprem bölgesi olması nedeniyle her zaman riskler taşıdığını da kaydeden Özkaya ziyarette yaptığı konuşmasında şunları söyledi, "Ulu Camimiz çok eskiden var olan Bababey Vakfına devir edilerek, vakıflar bölge müdürlüğüne geçmesi sağlandı. çok güzel bir proje bu camiye uygulanacak. Bunun yanında ise misafirlerimizi ağırlayabiileceğimiz bir kültür evi yapılıyor. Burası da ilçemize ayrı bir güzellik katacaktır" dedi.

Editör: Haber Merkezi