Milletvekili Özkaya Halk Günü Toplantısı Gerçekleştirdi

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya Ak Parti Dinar İlçe Teşkilatında “Halk Günü” Toplantısı gerçekleştirdi.

Ak Parti Dinar İlçe Başkanı Vekili Seydi Bir, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk, Belediye Meclis Üyesi Neşe Taşpınar, Kadın Kolları Başkanı Gül Çağlı, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Gölcük ve partililer tarafından karşılanan vekil Özkaya burada Dinar için yapılacak olan işleri anlattı.

Kredili Yurtlar Kurumunun tekrar açılmasının vatana millete hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eden Özkaya yaptığı açıklamasında şunları söyledi, “Öğrenci azlığından dolayı kapanan KYK yurdumuzun resmi olarak açılış yazısı geldi. 4 yıllık okulumuz ile birlikte 2019-2020 öğrenim sezonunda öğrencilerimize hizmet vermeye başlayacaktır. Diğer bir taraftan ise Suçıkan Park tesislerine yapılması planlanan millet bahçesi işimiz var. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile görüştük. İnşallah bu proje uygulanacak. Yeni yapılan TOKİ evleri ise Ekim sonu ya da yılbaşında teslim edilmesi bekleniyor. Teslim süresinin uzaması zeminin sert, kayalık oluşu firmayı uğraştırdı. Yine TOKİ bölgesine Sağlık ocağı ve spor toto teşkilatıyla kapalı halı saha türünde bir tesis kurulacak. Dinar’da artık meyveciliği geliştirmemiz lazım. Sultandağındaki firmalar aracılığıyla meyve fidanları vatandaşlarımıza dağıtılabilir. Alım garantili meyvecilik yaptırılabilir. Patates için soğuk hava deposu için ise yatırımcılarımızı OSB’ye bekliyoruz. OSB’den yer temini yapabiliriz. Bu konuyla alakalı kırsal kalkınmadan destekler mevcuttur” dedi.

Milletvekili Ali Özkaya yaptığı konuşmasının ardından vatandaşların soru, görüş ve önerilerini dinledi. İsmail Yılmaz Halk Haber

Editör: Haber Merkezi