Milletvekili Özkaya Dinar’da Müjdeler Verdi

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya Memleketi Dinar’ı ziyaret ederek burada bazı müjdeler verdi.
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilçeye 280 adet konut yapılacağını ve bu projenin onaylandığını belirten Özkaya, Dinar İlçe Kaymakamlığı tarafından taleplerin toplanacağını belirtti.
 
İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin’i makamında ziyaret eden Milletvekili Özkaya’ya Ak Parti İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel, Ak Parti Eski İlçe Başkanı Metehan Aydın ve Afyonkarahisar İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Demirkan eşlik etti.
 
İlçe kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette Kaymakam Şahin ilçeye yapılması planlanan devlet yatırımları hakkında bazı bilgiler verdi. Karşılıklı yatırım istişarelerinin yapıldığı programda konuşan Ak Parti Milletvekili Ali Özkaya şunları söyledi, “TOKİ tarafından ilçemize yapılması planlanan 280 adet konutun yapım işi onaylandı. Yine aynı bölgeye yapılacak olan konutlar Dinar’a hayırlı olsun. Dinar’da FETÖ Terör Örgütü kapsamında milli eğitime devir edilen okullardan bir tanesini Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi haline dönüştürdük. Bu binaları en iyi şekilde değerlendirmeyi planlıyoruz. Dinar dışından gelen misafirleri ağırlamak için ise Gar Park karşısında bulunan boş araziye Dinar Konağı çalışmalarımız yapılmaktadır. Tarihi bir görüntü ile inşa edilecek olan konak ilçeye çok faydalı olacaktır. Ulu Camimizin bakım, onarım ve tadilat çalışmaları için Kütahya Vakıflar Bölge Müdürümüz ile görüşmeler yaptım. Devir işlemleri sona erdiğinde gerekli tadilat çalışmalarını başlatacağız. 150 Yataklı Yeni Dinar Devlet Hastanemizi bir an önce teslim alarak vatandaşların hizmetine sunmak istiyoruz. Bu nedenle çalışmaları yakından takip edip, işlerin hızlanması adına gerekli girişimleri yapıyoruz” dedi.
 
Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin ise yatırımlar hakkında bilgiler vererek, Milletvekili Özkaya ile istişare etti. Dinar Kaymakamlığına bağlı kurum müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantı yaklaşık iki saat sürdü.
 
haber foto: Umut Haber Merkezi
 
Editör: Haber Merkezi