Milletvekili Özkaya Dinar’da Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya AK Parti Dinar İlçe Teşkilatını ziyaret ederek ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Parti binası önünde vatandaşlarla buluşan Özkaya, TOKİ konutlarının 10 Haziran 2020 itibariyle yapımı tamamlanan evlerin teslim edileceğini söyledi.

İlçede gerçekleştirmiş olduğu ziyaretleri de anlatan Özkaya şunları söyledi, “Dinar İlçe Başkanlığımızda İlçe Başkanımız İdris Er, Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Başmakçı İlçe Başkanımız Kadir Elaziz, Dinar Belde Belediye Başkanlarımız ve kıymetli hemşerilerimizle bir araya geldik.Temmuz ayı içerisinde açılışını yapacağız Afyonkarahisar Ticaret Borsasının sahip olduğu Afyon Lisanslı Depoculuk A.Ş tarafından kurulan 30000 ton (arpa buğday) kapasiteli lisanslı depoculuk tesislerini şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Zobalı ile yerinde inceledik. İnşaatı tamamlanmak üzere olan Dinar TOKİ Konutları Çarşamba gününden itibaren sahiplerine teslim edilmeye başlanacak. Allah hayırlı uğurlu etsin. Dinar ilçe Başkanımız İdris Er ile birlikte Dinar Organize Sanayi Bölgesinde kurulan Patates ve Soğan Paketleme Tesisini yerinde inceledik” dedi.

Editör: Haber Merkezi