MİLLETVEKİLİ ÖZKAYA DİNAR GAZETESİNİ ZİYARET ETTİ
 
Afyonkarahisar AK Parti milletvekili Av. Ali Özkaya, Dinar’da esnafları  ziyaret ederek “hayırlı ramazanlar” diledi. Daha sonra 25 Yıldır Dinar’da yayın hayatını sürdüren Dinar Haber Gazetesini beraberinde Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel,  yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık partililerle birlikte ziyaret etti.
Ziyarette Dinar Haber Gazetesi sahibi Mehmet Ali Özata, genel yayın yönetmeni ve 1960 yılından beri Dinar’da gazetecilik yapan Ramazan Gürbüz’le birlikte Dinar’ın sorunları üzerinde durdular.
Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Gürbüz’ün yapılacak olan TOKİ konutları üzerindeki sorusu üzerine Özkaya;”. Gerekli çalışmalar yapılıyor Belediyeye onay için planlar gönderilecek.  Belediye  onayladıktan sonra hemen kayıt işlemleri başlayacaktır” Dedi.
Ramazan Gürbüz’ün Dinar’daki işsizlik konusundaki sorusuna Milletvekili Ali Özkaya;” Elektrik yayası onaylandı bunun içinde termik santrallerde var, Bir iki yıla kadar çalışmalar başlayacak” dedi.
Gürbüz’ün, Hastane konusundaki sorusu üzerine yeni yapılan hastanenin kurban bayramına yetişeceğini belirterek; “ Yeni hastanenin tüm malzemeleri yenilendi. Yatak kapasitesi bir yıla kadar yetmiyeceğini düşünüyoruz eğer belediye garajı sağlık bakanlığına verirse ek binaları bir yıl sonra yapımına başlarız.” Dedi.  Ramazan Gürbüz  “ Sayı vekilim heyet raporlarının Dinar’da verilmesini istiyoruz. Başmakçı, Dazkırı, Evciler ve Kızılören ilçeleriyle nüfusumuz yüzbini geçmektedir. Bu bakımdan  hastanemizde heyet raporu verilmesini istiyoruz demesi üzerine Özkaya “İnşallah olacak” dedi.
Gürbüz’ün Milli Eğitim Konusundaki sorusu üzerine Özkaya;” Mesleki, Teknik Eğitim merkezi, Atatürk İlköğretim Okulu ve Sermaye Piyasası İlk Öğretim okullarına Hali saha yapılacak, Halk Kütüphanesi binası tamir edilip, Yavuz Sultan Selim okuluna verilecek, Öğrenci pansiyonları çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.
Milletvekili Özkaya ve beraberindekiler Huzur evini ziyaret ederek huzurevinde kalanlarla sohbet ettiler. 
 
Editör: Haber Merkezi