Milletvekili Özkaya Dinar'da Ak Parti Teşkilatıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya memleketi Dinar'da AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri, belediye başkan aday adayları, il genel meclisi aday adayları, gençlik ve kadın kolları teşkilatlarıyla bir araya geldi.

Afyonkarahisar merkez dahil fırsat buldukça ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek yaklaşan yerel seçimler öncesinde bazı istişarelerde bulunduklarını belirten Milletvekili Özkaya yaptığı konuşmasında şunları söyledi, "Önümüzde çok büyük önem arz eden yerel seçimler var. 3 ay gibi bir süre zarfındayız. Bildiğiniz üzere il merkezimizdeki adayımızı belirlemiştik. Mehmet Zeybek eski il başkanımız ve çok değerli bir insan. İlçelerimiz ise yakın bir zaman dilimi içerisinde belli olur. Sadece Dinar değil diğer bütün ilçelerimizde AK Parti belediyeciliğini başlatmamız gerekiyor. Partimizin bütün neferlerine bu konuda çok büyük işler düşüyor. Gece gündüz demeden, kapı kapı gezerek seçmenlerimizden oy isteyeceğiz. Artık AK Partili olmayan belediyelerin Ak Partili belediye olma zamanı gelmiştir. Bu sebeple ilçe teşkilatımızdan, partimizin önde gelen büyüklerinden ve gönüllü AK parti neferlerinden istediğimiz tek şey, inanarak, azimle çalışmalarıdır" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Er: Yerel Seçimlere Hazırız

AK Partgi Dinar İlçe Başkanı idris Er, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya'nın teşkilat ziyaretinde yaptığı konuşmasında, Dinar AK Parti'nin yerel seçimlere tamamen hazır olduğunu, Belediye başkan adayının henüz belli olmamasına rağmen çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi. AK Parti Dinar Teşkilatının, gençlik ve kadın kollarının tam anlamıyla seçimlere odaklandığını da kaydeden Er, "Canla başla çalışarak yerel seçimlerden zaferle çıkacağımıza inancımız tamdır" dedi.

Editör: Haber Merkezi