Milletvekili Özkaya: Dinar AK Belediyecilikle Yeniden Tanışmalı

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili Av. Ali Özkaya, partisinin ilçe teşkilat binasında partililerle buluşarak, yerel seçimler öncesinde çeşitli istişarelerde bulundu.

Dinar Belediyesinin yeniden AK Belediyecilikle tanışması gerektiğini belirten Özkaya şunları söyledi, “Dinar ilçemiz ve Afyonkarahisar’ımızın tamamında AK Partimizi yerel seçimlerde kazandırmak için gece gündüz demeden çalışmalarımızı yürüteceğiz. Dinar’da belediye başkan adayımız kim olursa olsun, canla başla bütün ekip arkadaşlarımız çalışacaklar. Belediyeyi kazandığımız takdirde ilk bir yıllık seçim vaatlerimizi yerine getireceğiz. Bu vaatlerden birkaç tane söyleyecek olur ise, Menderes Nehri Projesi başlayacak, Çamlı köşk park kahvesi kavşağına da battı çıktı gibi bir sistem yaptırmayı düşünüyoruz” dedi.

Aday Adayları da Toplantıya Katıldı

AK Parti Milletvekili Ali Özkaya’nın teşkilatı ziyareti esnasında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti’nin belediye başkan aday adayları olan, Burhanettin Yüksel, Ahmet Çetin, Neşe Taşpınar, İrfan Cihan, Muharrem Öztürk ve Kadir Öcel’de katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, birbirinden değerli aday adaylarının hep birlikte seçilen belediye başkan adayına sonsuz destek vereceklerini, 10 yıllık belediye hasretinin sona ereceğini ifade etti. İdris Er Konuşmasının devamında ise;

MR Cihazının Devlet hastanesine gelerek hizmet vermeye başladığını, MR sırası için başka hastanelere vatandaşların gitmekten kurtulacağını söyledi. MR Cihazının 3 Milyon Dolar olduğunu bu maliyetinde neredeyse hastane yapımındaki fiyata eş değer olduğunu vurgulayan Er “Vatandaşlarımızın en iyi şekilde tedavilerini görmeleri adına gerekli bütün çalışmalarımız sürecektir

İsmail Yılmaz-Dinar

Editör: Haber Merkezi