Milletvekili Özkaya, Afşar’da Düğün Salonunun Açılışına Katıldı

Dinar’a bağlı Afşar Köyünde düzenlenen 25. Ağaç Dikme Bayramına katılan ve akabinde Düğün Salonunun açılışını geçekleştiren Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, salonun hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Devlet vatandaş iş birliğinde İlçe Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği destekleriyle 300 Bin TL’ye mal olan çok amaçlı salonun açılış kurdelesini Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin ve Köy Muhtarı Nazım Aygündüz tarafından kesildi.

Çok amaçlı salon ve düğün salonunun içerisini inceleyen davetliler çok beğendiklerini belirterek hayırlı, uğurlu olmasını dilediler.

AK Parti Milletvekili Ali Özkaya burada yaptığı konuşmasında, Afşar Köyüne yakışır bir salon olduğunu kaydederek şunları söyledi, “Sayın Afşarlılar öncelikle yeni düğün salonunuz hayırlı uğurlu olsun. Dinar ilçe kaymakamlığımızın destekleri ve değerli Afşarlıların katkılarıyla yapılan çokamaçlı salonumuzun bir tek çevre düzenlemesi kalmış. Her şeyiyle dört dörtlük olan salonda nice düğünler yapmanızı diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi