Millet İttifakından Cumhur İttifakı Seçim Bürosuna Ziyaret

Dinar Belediye Başkanı ve İYİ Parti Dinar Belediye Başkan Adayı Saffet Acar Cumhur İttifakı Seçim Bürosunu ziyaret etti.

Seçimlerin kavgasız, gürültüsüz, kimsenin kimseye kötü tek bir söz bile söylemediği bir yerel seçim olması konusunda temennide bulunan Başkan Acar’a İYİ Parti İlçe Başkanı Raif Öztürk, CHP İlçe Başkanı Mevlüt Er, yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

MHP Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er, yönetim kurulu üyeleri ve Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı tarafından karşılanan Millet İttifakı üyeleri seçim bürosunda ağırlandı.

Dört partinin de ilçe başkanlarının ve İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyesi Zübeyde Gültekin’in yerel seçimlerin sakin ve düzeyli bir ortamda yapılmasını temenni eder şeklinde konuştuğu ziyaret programında Cumhur İttifakı Adayı Nihat Sarı, seçimlerin en iyi şekilde sorunsuz bir şekilde tamamlanması adına ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını belirtti.

Belediye Başkanı ve İYİ Parti Adayı Saffet Acar ise, her bir Dinarlının memleketi için çalıştığını, seçimlerin sona ermesiyle birlikte bütün vatandaşların yine yüz yüze bakacağını belirtti.

Editör: Haber Merkezi