MHP Milletvekili Taytak Dinar’daki İttifak Olayını Anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve beraberindeki MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, MHP Dinar Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı, MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Ziya Aktaş ile görüştü ve Yazı İşleri Müdürümüz İsmail Yılmaz’a bazı açıklamalarda bulundu.

UMUT Haberin sorularını yanıtlayan MHP Milletvekili Taytak, ittifak görüşmelerinin uzun bir süredir devam ettiğini, ancak şimdiye kadar bir sonucun alınamadığını belirterek şunları söyledi, “Bildiğiniz üzere AK parti’den bize Dinar için bir ittifak teklifi geldi. Bu taleplerini önce kendi aramızda değerlendirdik. Daha sonra bazı görüşmeler yapıldı. En son Ankara’da, il, ilçe başkanları, belediye başkan adayları ve milletvekilleri olarak toplantı yaptık. Biz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin dediği gibi Cumhur İttifakından yanayız. AK Parti’ye, Dazkırı’da, Evciler’de, Sinanpaşa’da aday çıkartmayalım şeklinde teklifimiz oldu. En son ise adayımız Nihat Sarı’nın AK Parti’den aday olması yönünde son bir teklif daha sunduk. Şimdi ise bu teklifin cevabını bekliyoruz. Bizim Dinar’da MHP’den belediye başkan adayımız Nihat Sarı’dır, kesinlikle geri çekilmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Adaylarımızın çoğunu belirlemiş durumdayız. MHP olarak Afyon ve ülke genelinde başarılı olacağız” dedi.

Esnafları Gezdi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Dinar ziyaretinde İlçe yönetimi ve belediye başkan adayı Nihat Sarı ile birlikte şehirde bulunan esnafları dolaştı.

Nihat Sarı’ya karşı son derece güzel bir teveccüh olduğunu ifade eden Taytak, “Nihat Sarı beyefendi, ilçede çok saygın, dürüst ve ilkeli bir insan. Gittiğimiz her esnaf dükkanında adayımıza yoğun bir rağbet var. Adayımızın sonuna kadar arkasındayız” dedi. İsmail Yılmaz

Editör: Haber Merkezi