MHP KAÇEP Komisyon Üyelerinden Dinar’da gövde gösterisi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Komisyon Üyeleri, Dinar ilçesine çıkarma yaptı. Yaklaşık 300 kadının katıldığı gezi programında konuşan KAÇEP İl Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek, “Kadının güçlü olduğu bir toplumda aile de güçlü olur, toplum da güçlü olur. Güçlü kadın, güçlü Türkiye hedefiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Komisyon Üyeleri ‘Adım Adım 2023’ tema kapsamında etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. Döğer Kasabasının ardından Dinar İlçesini de haftasonu gezen yaklaşık 300 KAÇEP Üyesi Anıtpark önünde toplanarak otobüslerle Dinar’a hareket ettiler. Programa Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, KAÇEP İl Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek, MHP Dinar KAÇEP İlçe Başkanı Emel Başbuğ, KAÇEP İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları Asena Teşkilatından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şeyma Koçer ve çok sayıda kadın katıldı.

MHP Dinar KAÇEP üyeleri elleriyle hazırladı

KAÇEP Afyonkarahisar İl Başkanlığı ve MHP Dinar KAÇEP İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen programda Suçıkan tesislerinde, MHP Dinar KAÇEP İlçe Başkanı Emel Başbuğ ve komisyon üyelerinin elleriyle hazırladığı kahvaltı programında bir araya geldiler. Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı da MHP Dinar KAÇEP komisyonunun organizasyonuna gereken desteği verdi.

Sarı, “KAÇEP Komisyonu üyelerini ağırlamaktan gurur duydum”

KAÇEP Komisyonu üyelerini Dinar ilçesinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, her zaman KAÇEP Komisyonunun yanında olduklarını söyledi. Başkan Sarı, “Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Komisyon Üyelerini ilçemizde ağırlamak bizim için memnuniyet verici oldu. Bugün ilçemizde sizin için güzel bir program hazırladık. İnşallah memnun ayrılırsınız. Hepiniz beni memnun ettiniz. Tekrar hoş geldiniz, şeref verdiniz” dedi.

Başkanlar, “KAÇEP Teşkilatı gün geçtikçe büyüyor”

MHP Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan ve MHP Dinar KAÇEP İlçe Başkanı Emel Başbuğ ise KAÇEP Komisyon Üyelerini misafir etmekten memnun kaldıklarını söyledi. Başkanlar, “MHP KAÇEP Afyonkarahisar Komisyon Üyelerimizi ilçemizde misafir etmek bizleri oldukça memnun etti. KAÇEP Teşkilatımız gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Bugünde yaklaşık 300 kadınımız ile bir aradayız. Sizler için güzel bir program hazırladık” dediler.

Kocacan, “Adım adım 2023’e giderken etkinliklerimiz devam edecek”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Kocacan, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak kadınların elinin değmediği yerin eksik kaldığını biliyoruz. Bugünde böyle bir güzelliği bizlere yaşattığınız için öncelikle KAÇEP İl Başkanımız Av. Nesrin Çelikbilek’e, KAÇEP İlçe Başkanlarımıza ve komisyon üyesi kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum. Adım adım 2023’e giderken il başkanlığımızın ve KAÇEP Komisyonumuzun bu tür etkinleri devam edecektir. Afyonkarahisarımızı adım adım dolaşarak vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye devam edeceğiz. Bugünde Dinar ilçemizde bir araya geldik. Komisyon üyelerimizin birbirleriyle hem tanışma hemde kaynaşma etkinliğimizde bize ev sahipliği yapan Dinar teşkilatımıza ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çelikbilek, “Güçlü kadın, güçlü Türkiye”

KAÇEP İl Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek, “Ben kendi adıma ve ekibim adına diyebilirim ki, bizler gerçekten kadınların çok güçlü olduğuna inanıyoruz. Bizim sloganımız güçlü kadın, güçlü Türkiye. Her bir Türk kadını içinde bir Zübeyde Ana, bir Tomris Hatun, bir Kara Fatma, bir Şerife Bacı, bir Nene Hatun yaşatmaktadır. Her birimiz bu ülke için canını vermiş kahraman Türk kadınların torunlarıyız. Bu ülkenin kalkınması, gelişmesi ve daha da ileriye gitmesi için Türk kadınlarının işe elini atmadığı sürece asla mümkün olmayacaktır. Çünkü biz kurtuluş savaşını hep birlikte kazandık. Bu cumhuriyeti kadın erkek hep birlikte kurduk. Bu arada bu güzel organizasyon için MHP Dinar KAÇEP İlçe Başkanı Emel Başbuğ ve komisyon üyelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

KAÇEP Komisyon Üyeleri Başkan Sarı’yı ziyaret etti

KAÇEP Komisyon Üyeleri, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’yı makamında ziyaret ettiler. Başkan Sarı, KAÇEP İl Başkanı Çelikbilek’e ve MHP İlçe Başkanı Karahan ise İl Başkanı Kocacan’a günün anısına hediye takdim etiler. Belediye binası önünde hatıra fotoğrafı çekinen KAÇEP üyeleri daha sonra ilçe merkezinde yürüyerek Dinar Kadın Kültür Evini gezdiler. KAÇEP Komisyon Üyeleri son olarak Dinarella satış merkezi ve lavanta bahçesini gezerek bol bol hatıra fotoğrafı çekerek gönüllerince eğlendiler.

Editör: Haber Merkezi